Snøsko som du kan gå tur i snøen med!

Her på Skistart finner du snøsko som er bra å ha når du skal ut å gå i snøen. Vi selger snøsko fra TSL Outdoor. TSL er et av de markedsledende varemerkene innen snøsko og har høy kvalitet på sine produkter. Snøsko er meget praktiske og gir en behagelig følelse når du går. De er lette å ta på seg, samtidig som skoene tåler de aller fleste utfordringene du gir dem. Snøsko brukes som regel til vandring, jakt og fiske når man skal gå over lengre strekninger og man ikke kan bruke ski.

Snøskoene er ikke bare praktiske å ha i nærheten hvis du tilfeldigvis havner i dyp snø. Snøskovandring er en kjempefin fritidsaktivitet som gir deg god mosjon. Det er også den nest største vintersporten i Frankrike etter den så klart mye mer populære alpinsporten. I alpene arrangeres det hvert år store sprintløp der deltagerne har på seg snøsko.

Dagens utvalg av snøsko er ganske stort, avhengig av hva du er ute etter og hvor mange kilo de må bære. Snøskoene har flere tusen års utvikling bak seg, fra de første skomodellene som ble laget av en ramme i tre og rå hud som ble knyttet sammen til en netting.

Når du skal kjøpe snøsko er det fremfor alt viktig at du finner en modell som sitter bra på foten, har bra grep i snøen og er tilpasset din vekt. Det er også viktig å ta med i beregningen hvor mye tursekken veier.

Sjekk vårt utvalg av TSL-produkter hvis du er ute etter snøsko!

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Laster ned...
Laster ned...