Her finner du alt du trenger av snøskred- og sikkerhetsutstyr

Som for eksempel sonder, snøspader, førstehjelpspakker, transceiver, grademåler, vindsekker og mye mer. Alt kommer fra ledende fabrikanter som Rottefella, Black Diamond, ARVA, Deuter og Komperdell.

Det går snøskred hver vinter. Hvor mange skred og hvilken magnitude de har, avhenger av rådende snø- og værforhold. I Norge er det Norsk Geologisk Institutt som til enhver tid vurderer hvor det er fare for snøskred. Du finner generell informasjon om snøskred på snoskred.no og oppdaterte skredvarsler på varsom.no

Vi får også skredvarsel via media. Det beste er imidlertid å ta rede på om det er risiko for snøskred i det området du skal ferdes i og hvor stor risikoen er. Selv om det ikke er noen umiddelbar fare for snøskred, skal man være klar over at det alltid kan gå skred i fjellet.

På fjellet kan snøskred og andre ulykker komme plutselig og man er som regel langt borte fra hjelp. Derfor er det viktig at man har riktig sikkerhetsutstyr i tilfelle ulykken skulle være ute. Man skal ikke ferdes i fjellet alene, man skal alltid være flere og holde sammen.  

-20%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-27%
-25%
-30%
-20%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-32%
-32%
-15%
Viser side 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2
Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...