-

Her på Skistart finner du alt du kan tenke deg for å gå på ski.

Uansett om du er nybegynner eller eliteutøver, har vi det rette utstyret for deg. Vi har samlet de beste langrennskiene fra fabrikanter som Atomic, Fischer, Åsnes, Karhu, Kneissl, OneWay, Rossignol, Peltonen, Salomon, Skigo og Skistart.

Langrenn har alltid vært en populær vintersport i Norge og vi har aldri hatt så mange utøvere som nå. I fjor gikk 25 000 skiløpere Birkebeinerrennet. Birkebeineren er et tøft renn på 6,5 mil med mange og lange oppoverbakker. Mange utøvere, også på elitenivå, synes at Birkebeinerrennet er minst like hardt som Vasaloppet. Riktig nok er Vasaloppet på 9 mil, men terrenget er ikke på langt nær like kupert. Anders Aukland har den aktuelle rekorden i Birkebeineren med tiden 2.21.32, som han satte i mars 2012.

Når du skal begynne med langrenn, gjelder det å kjøpe riktige ski. Det er slett ikke sikkert at en ski som passer for en du kjenner også passer for deg. Skiene må passe din høyde, vekt og teknikk. Hvor lange ski du bør kjøpe avhenger av disse faktorene. Det viktigste når du kjøper nye ski, er at de har riktig spenn. Under spennet skal skien ikke være i kontakt med bakken når du står stille. Dette er smøresonen, som med hjelp av smøringen skal gi feste når du sparker i fra. Smøresonen skal da ikke være i kontakt med snøen når du glir. Da bremser du bare, samtidig som du sliter bort smøringen ganske fort. Du trenger også et par bra skistøvler og staver. Avhengig av ditt behov kan du enten kjøpe løse deler, eller en komplett pakke med ski, bindinger og støvler. Da får du en gunstigere pris.

Bortsett fra førsteklasses utstyr, bra teknikk og utholdenhet, trenger du kunnskaper om skismøring for å bli en god skiløper. Å smøre ski innebærer at vi forsøker å finne det optimale festet i forhold til det aktuelle føret og værprognosene.

Vi på Skistart er eksperter på langrenn. Besøk oss når du skal kjøpe langrennsski!

Nedenfor ser du alle produkter fra menyen Langrennsski, uansett underkategori. Om du bare vil se produkter fra en spesiell underkategori, velger du aktuell kategori till venstre eller i hovedmenyen.


Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
-15% Nyhet
-50% Nyhet
Nyhet
Nyhet
-50% Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Viser side 1 av 57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Viser side 1 av 57

Bestselgere

-35%
-60%
-20%
-56%
Betalingsmåte
Laster ned...
Laster ned...