BLACK FRIDAY

Black Friday 2022 på Skistart.no

Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om vårt Black Friday-salg. Har du spørsmål om for eksempel fraktalternativ ved åpent kjøp eller returer, kan du se på Spørsmål & Svar eller i våre Kjøpebetingelser. Hvis du har spørsmål som du fremdeles ikke har fått svar på, kan du alltid kontakte vår fantastiske kundeservice - de er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål både før, under og etter Black Friday-helgen!

Når er det Black Friday 2022?

Black Friday faller alltid på den fjerde fredagen i november, dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. Akkurat hvilken dato det blir varierer fra år til år, men det blir alltid mellom den 23 og 29 november.
 
Black Friday 2022: 25. november
Black Friday 2023: 24. november
Black Friday 2024: 29. november
Black Friday 2025: 28. november
Black Friday 2026: 27. november

Hvor lenge varer Black Friday?

Startskuddet for vårt Black Friday-salg går 00.00 natt til fredag og fortsetter frem til 00.00 mandag natt.
 

Hvilke produkter var populære på Black Friday i 2020?

Langrennsutstyr var selvfølgelig populært i 2020 – alt fra langrennski, langrennstaver og skisko til langrennsklær, smøring og skibager – men også jakker til andre vinteraktiviteter, undertøy og och hodelykter.

Når sender vi ordren din?

Black Friday innebærer vanligvis økt belastning blant annet på lageret vårt, men vi er godt forberedte med god bemaning for at vi skal kunne håndtere de økte volumene i helgen, slik at du får pakken din så fort som mulig. Vi reserverer oss likevel for litt lengre leveringstid enn normalt, siden belastningen øker også på transportørene våre. Hvis du vil ha ordren din så fort som mulig, anbefaler vi Ekspressfrakt, siden dette fraktalternativet har høyere prioritet.
 

Kommer dette produktet å være på salg?

Vi kan dessverre ikke oppgi hvilke prodkter som kommer til å være med i salget eller hvilke priser som kommer til å gjelde i Black Friday-helgen. Det vi kan si er vi fyller på med flere gode tilbd regelmessig i løpet av de fire dagene som salget holder på, så det kan lønne seg å ta en titt for å se om det har kommet inn noe nytt!

Åpent kjøp på Black Friday

Vil du kjøpe årets julegaver allerede nå, men er usikker på hvordan det fungerer med retur hvis noen av gavene av en eller annen grunn ikke passer? Ingen grunn til uro - vi har alltid åpent kjøp i 90 dager, slik at du har god til til å sende varene tilbake til oss etter jul!

Utforsk Black Friday på Skistart.no

Laster ned...
Laster ned...