Airtrim og Lungplus beskytter mot kulden.

Her på Skistart finner du kuldemasker og munnstykker for de ordentlig lange treningsøktene i vinterkulden. Disse produktene fungerer som fuktighets- og varmevekslere, som må man ha når det er skikkelig kaldt ute. De har blitt veldig populære bland utøvere av vinteridrett. Når man går langrenn eller løper, går pustefrekvensen opp og kroppen blir da utsatt for store mengder nedkjølt luft. Det er anstrengende for lungene.

En kuldemaske eller tilsvarende munnstykke omformer den kalde luften til varmere luft, noe som gjør det lettere å puste. Vi har et par forskjellige typer av kuldemasker. Airtrim produserer masker som man fester foran nese og munn. Disse maskene har et filter som regulerer hvor varm inåndingsluften blir. Et tynnere filter gir kaldere luft. Lungpuls er en munnbåret fuktighets- og varmeveksler, et munnstykke som man altså har i munnen. Også denne typen har forskjellige filter, noe som gjør at du enkelt kan legge deg på det nivået som passer for akkurat deg. Et sport- og racingfilter slipper gjennom mer luft og dermed kaldere luft enn det standardmodellene gjør.

Bortsett fra maske eller munnstykke, anbefaler vi at du i ekstrem kulde gjør som eliten: Bruk frosttape. Denne tapen fester du på huden for å beskytte den mot kulde og hardt vær. På denne måten beskytter du deg mot forfrysningsskader og ubehag, samtidig som du ikke behøver å begrense dine utendørsaktiviteter vinterstid.

Besøk oss på Skistart når det begynner å bli kaldt i skiløypa. Vi har de riktige hjelpemidlene for deg!

/images/product/medium/54956.jpg
False
-16%
/images/product/medium/54955.jpg
Grey
True
-19%
/images/product/medium/70479.jpg
Grey
True
/images/product/medium/66127.jpg
False
/images/product/medium/57094.jpg
Pink
True
/images/product/medium/54971.jpg
False
-21%
/images/product/medium/54957.jpg
False
/images/product/medium/57095.jpg
False
/images/product/medium/54969.jpg
False
/images/product/medium/54968.jpg
False
/images/product/medium/54970.jpg
False
/images/product/medium/54958.jpg
False
Laster ned...
Laster ned...