TSL

TSL – snøsko for alle!

TSL er en verdensledende produsent og utvikler av tekniske snøsko. Selskapet startet i Annecy i Frankrike i 1981 med idéen om å videreutvikle datidens snøsko av tre til noe unikt. Med utgangspunkt i den tradisjonelle treformen, begynte TSL å lage snøsko av kompositt. Med kompositt som stamme kunne de tilpasse snøskoen til forskjellige behov. TSL har flere patenter, blant annet Step-in, Up & Down System osv.

I dag er TSL verdensledende innen snøsko og forsyner markedet med snøsko både i kompositt og aluminium. TSL leverer et antall modeller som passer til ulike behov, fra de mest avanserte snøskoene for voksne til enklere modeller for barn. All produksjon skjer i egne fabrikker, som ligger i Frankrike og USA.

Om snøsko:

Snøskovandring er veldig stort i Alpene og er en aktivitet som bedrives ved siden av alpin- og langrennsløypene. Mange bruker snøskoene til mosjon eller på vei til og fra butikken. Man ser dem også på skistevner, der de brukes av løpernes støtteapparat ved skisporet. Verdens største snøskolöp blir arrangert i Italia og har over 5 000 deltakere hvert år!

http://www.tsloutdoor.com/

/images/product/medium/54369.jpg
False
-20%
/images/product/medium/41484.jpg
False
-20%
/images/product/medium/41486.jpg
False
/images/product/medium/75564.jpg
False
/images/product/medium/75560.jpg
False
/images/product/medium/54370.jpg
False
/images/product/medium/41487.jpg
False
/images/product/medium/75561.jpg
False
/images/product/medium/75562.jpg
False
/images/product/medium/75563.jpg
False
Laster ned...
Laster ned...