Newline

Newline – løpeklær og sportsklær.

Newline er et dansk selskap som ble grunnlagt i 1981. Fokuset ligger på løpeklær og sportsklær.

Ideen til å skape funksjonelle sportsklær falt bokstavelig talt ned fra himmelen. Etter en lang karriere i det danske forsvaret, gjorde Newlines grunnlegger en fantastisk oppdagelse da han hoppet fallskjerm. Da han falt gjennom en sky ble klærne hans gjennomvåte, mens fallskjermen var helt tørr. Det inspirerte ham til å lage den første løpejakken av syntetisk fallskjermstoff, som tørker fort, veier lite og er veldig slitesterk. Slik ble ideen til den første løpejakken født! Siden den gang har vi utviklet våre produkter i over 30 år.

Det grunnleggende er alltid vind- og vannmotstand, transport av svette, pusteevne, kulde- og termisk effekt og vekt. Dette, sammen høy kvalitet både på materialer og produksjon, er DNAet i våre produkter. Som en følge av stadige forbedringer, har vi nå lagt aktiv fysiologi til vårt DNA med tekstiler og design som støtter og hjelper musklene til å fungere enda bedre under trening.

Vår lange erfaring har gitt oss kunnskap om hvordan man kan skape de beste produktene. Vårt mantra er å finne verdens beste materialfibrer som vi kan bruke til å lage funksjonelle produkter fra grunnen av. Vi bygger våre plagg etter filosofien at vi skal lage det en løper trenger. Hverken mer eller mindre! Dette er vår garanti til deg. Akkurat som fra starten av med fallskjermstoffet. Alt vi lager, lager vi med et eneste mål: Å gi deg den beste opplevelsen.

-46%
/images/product/medium/46174.png
False
-43%
/images/product/medium/46176.png
White
True
Laster ned...
Laster ned...