Skimateria

Primateria / Skimateria – Sikler og børster til langrennsski.

Primateria Sport / Skimateria er en del av Primateria AB som tilbyr produkter og tjenester til selskap over hele verden. Primateria har spesialisert seg på å øke produktivitet og lønnsomhet for industribedrifter. En stor del av virksomheten handler om å optimalisere skjærende verktøy og komponenter, slik at de får så bra prestanda som mulig. Primateria Sport / Skimateria overfører denne kunnskapen og erfaringen til produkter til langrennsski og alpint.

Vårt mål med Primateria Sport / Skimateria er å forbedre og forenkle vanlige verktøy og produkter blir brukt i sport i dag. Primateria Sport har samarbeidet med det svenske skilandslaget i mange år. Målet er å forbedre og modifisere verktøy som brukes til å preparere skibelegg.

Vi leverer produkter og bidrar med vår ekspertise til landslaget. Derfor er Primateria Sport / Skimateria også medlem av Cross Country SKI TEAM Sweden. I dag produserer Primateria Sport / Skimateria unike sikler, børster og skismøring i verdensklasse til preparering av både langrennsski og alpinski.

-20%
-20%
-20%
-20%
-20%
Viser side 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Viser side 1 av 2
Laster ned...
Laster ned...