Norge

Super Sale - Nedsatte priser på tusenvis av produkter  Bare 4 dager

Tilbake
Startside  Utstyr  Væsker  Midjevesker  Osprey Arcane Waist

Osprey Arcane Waist

Osprey Arcane Waist
Beskrivelse

Beskrivelse

Osprey Arcane Waist rommer viktige eiendeler uten at du må sette ned farten. Vesken har et hovedrom med glidelås med innvendige oppbevaringslommer og kan bæres rundt livet eller over skulderen. Denne vesken er laget av slitesterke, bluesign®-sertifiserte resirkulerte materialer og har fått en fluorkarbonfri, vannavvisende DWR-behandling som holder fuktigheten ute.

HOLDBAR KONSTRUKSJON
Laget av resirkulert polyestermateriale med en behagelig overflate som tåler daglig slitasje. En følgesvenn i hverdagen som er designet for å vare lenge, fra en produsent med lidenskap for kvalitetsdesign og svært høye produksjonskrav. Med fluorkarbonfri, vanntett impregnering (DWR), som er en bedre måte å gjøre produktene våre mer holdbare på.

ENKLE FUNKSJONER
Arcane-serien har fleksible og intuitive funksjoner og er basert på enkelhet uten å gå på kompromiss med nødvendigheter. Det diskré, komfortable bæresystemet er ikke det du forventer av en hverdagssekk som også har oppbevaringsrom for alle viktige eiendeler, inkludert datamaskin og telefon. Det handler like mye om hva du bærer, som om hvordan du bærer det.

UNIKT DESIGN
Rene linjer, minimal dybde samt vakre materialer og metalldetaljer i kombinasjon med praktiske funksjoner bidrar til et tidløst produkt som personifiserer den moderne friluftsstilen. Arcane-serien består av en samling unike, innovative produkter som tilbyr mange forskjellige alternativer, fra bæreposer til duffelbager og ryggsekker.

Trygg åpning som er enkel i bruk
Innvendig sikkerhetsklemme til nøkler 
Innerlomme i mesh
Øvre åpning med glidelås
Hoftebelte utstyrt med netting

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200024187
EAN-kode0843820120387
VaremerkeOsprey
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny