Norge

48-timers tilbud | Minst 30% rabatt på langrennstøvler  Kjøp her

Tilbake
Startside  Aktiviteter  Løping  Briller  Bliz Active Motion

Bliz Active Motion

Vintersalg
Bliz Active Motion
Beskrivelse

Beskrivelse

Bliz Active Motion

Briller med str›mlinjeformet design og perfekt passform. Bliz Active Motion + kommer til å l›fte dine favorittidretter til nye h›yder. Passer til de fleste idretter. Polykarbonatlinse med 100 % beskyttelse mot UV-stråler og justerbar nesedel. Rengj›ringsklut av mikrofiber som også fungerer som oppbevaringspose.

Smoke med s›lvspei - H›ykontrast-glass med speil for lyse forhold. Filt. cat 3


Egenskaper

\'\' Polykarbonat-glass \'\' Justerbar nesedel

Alle Bliz Aktive brilleglass er laget av uknuselig polykarbonat med 100 % UV-beskyttelse. Polykarbonat er opp til 10 ganger sterkere enn plast og glass og har den h›yeste graden av beskyttelse. Polykarbonat-glass er både tynnere og lettere enn vanlige plastglass og derfor perfekte til sportsbriller.

Juster nesedelen hvis du vil ha en komfortabel og optimal passform rundt nesen. Nesedelen er laget av gummi som sitter meget behagelig på nesen. Den forhindrer også un›dvendig friksjon mot nesen når du ut›ver din sport.

\'\' UV-beskyttelse \'\' Pusseklut

Bliz Active Eyewear beskytter ›ynene dine effektiv mot skadelige UV-stråler. Materialet i brilleglassene filtrerer bort 100 % av alt UVA- og UVB-lys. Beskyttelsen er innebygd i objektivmaterialet slik at den ikke kan ripes slik at dine pupiller utsettes for lekkasje av UV-lys.

En pusseklut av h›ykvalitetsfiber medf›lger alle produkter. Det gj›r at du kan regjöre og vedlikeholde dine brilleglass på beste mulige måte.

\'\' CE-standard \'\' Resirkulerbar

Alle Bliz Active-produkter har CE-merking. Det viser at vi f›lger de grunnleggende helse- og sikkerhetskrav som EU-direktivene stiller i denne produktgruppen. Et CE-merket produkt skal også inkludere en bruksanvisning på et offisielt EU-språk samt språket i moderlandet. Du finner denne håndboken i pakken når du kj›per produktet. Håndboken inneholder all viktig informasjon du trenger for å bruke produktet på riktig måte.

Alle Bliz Active-produkter er laget av 100 % gjenvinnbart materiale og pakkes i returkartonger. Vi streber etter og arbeider konsekvent med å minske forbruket av naturresurser, farlige tilsetningsstoffer. Vi gj›r vårt beste for at pakkene skal v‘re lette å gjenvinne og at vi kan bruke så lite energi som mulig ved produksjon, transport og gjenvinning. Du kan som forbruker v‘re helt sikker på at produktene både er milj›vennlige og holder h›yeste kvalitet.

\'\'

Bliz Active er et svensk varemerke som lager sportsbriller, solbriller og skibriller.

Alle produkter blir skapt med utgangspunkt i mottoet Design, Verdi og Funksjon.

Charlotte Kalla, Marcus Hellner, Maria Rydqvist, Emil Jönsson, Marit Björgen, Tora Berger och Kaisa Mäkärinen er blant de internasjonale storstjernene som velger Bliz Active.

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200024821
EAN-kode7318480025622
VaremerkeBliz
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny