Norge (NOK)

20% på løpeklær  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Klassiske langrennski  Atomic Redster C9 Carbon - Cold Si + Prolink Shift In cl

Atomic Redster C9 Carbon - Cold Si + Prolink Shift In cl

Atomic Redster C9 Carbon - Cold Si + Prolink Shift In cl
Beskrivelse

Beskrivelse

 Atomic Redster C9 Carbon Med Prolink Shift In Systemet er Atomics letteste og raskeste klassisk ski – og en av de raskeste under verdenscupen. Det er takket være den nye Worldcup Race Carbon Insert – et tynt karbonfiberlag i skiene som utnytter karbonfiberen så effektivt som mulig, slik at den gir maksimal kraft og styrke i forhold til den lave vekten. Nomex Featherlight Race-kjernen har en superlett konstruksjon i honeycomb, noe som gir skiene en utrolig god respons og kraft. 

Tilgjengelig i Universal/Cold/Plus

Plus
Racebelegget er Atomics berømte «white base» (BI 6000 + Worldcup Grinding) med 10 % tillegg som sørger for ekstremt god glid. Med sidecuten, 43/44/44, som er litt bredere for å gi bedre stabilitet, uten å man mister farten. Skien er en pluss ski som er beregnet for plussgrader og kunstsnø. Med den integrerte Shift in-bindingen kan du enkelt flytte bindingen fremover for bedre grep, eller bakover for å oppnå bedre glid.    

Cold

 Racebelegget (BI 6000 + Worldcup Grinding) med 10 % tillegg sørger for ekstremt god glid. Med sidecuten, 43/44/44, som er litt bredere for bedre stabilitet, men uten at den mister farten. Skien er en kaldski som primært er ment som en ski med festevoks.  Den nye integrerte Shift in blir mye brukt under verdenscupen som en ekstra parameter og med mulighet for å legge «et siste nervelag».

Universal
Racebelegget (BI 6000 + Worldcup Grinding) med 10 % tillegg sørger for ekstremt god glid. Med sidecuten, 43/44/44, er den litt bredere for å gi bedre stabilitet, men uten at man mister farten. Skien er en universalski som du kan bruke på både kaldt og varmt føre. Den nye integrerte Shift in-bindingen er mye brukt under verdenscupen som en ekstra parameter og med mulighet for å legge «et siste nervelag».     

Detaljer
  • BI 6000 + WC Grinding
  • Nomex Featherlight Race
  • Race Carbon WC Insert

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer149606
VaremerkeAtomic
HardhetSpenngaranti
Lengde-
BruksområdeLangrenn
SkikvalitetBedre
Omtaler
Også tagget i:
  • Langrenn

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny