Norge (NOK)

20% på løping - Finn utstyr for krevende terreng  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Klassiske langrennski  Atomic Redster C9 Carbon - Plus Si + Prolink Shift In cl

Atomic Redster C9 Carbon - Plus Si + Prolink Shift In cl

Atomic Redster C9 Carbon - Plus Si + Prolink Shift In cl
Beskrivelse

Beskrivelse

  Atomic Redster C9 Carbon Med Prolink Shift In Systemet er Atomics letteste og raskeste klassiske ski – og en av de raskeste under verdenscupen. Det er takket være den nye Worldcup Race Carbon Insert – et tynt karbonfiberlag i skiene som utnytter karbonfiberen så effektivt som mulig, slik at den gir maksimal kraft og styrke i forhold til den lave vekten. Nomex Featherlight Race-kjernen har en superlett konstruksjon i honeycomb, noe som gir skiene en utrolig god respons og kraft 

Tilgjengelig i Universal/Cold/Plus

Plus
Racebelegget er Atomics berømte «white base» (BI 6000 + Worldcup Grinding) med 10 % tillegg som sørger for ekstremt god glid. Med sidecuten, 43/44/44, som er litt bredere for å gi bedre stabilitet, uten å man mister farten. Skien er en pluss-ski som er beregnet for plussgrader og kunstsnø. Med den integrerte Shift in-bindingen kan du enkelt flytte bindingen fremover for bedre grep, eller bakover for å oppnå bedre glid.    

Cold

 Racebelegget (BI 6000 + Worldcup Grinding) med 10 % tillegg sørger for ekstremt god glid. Med sidecuten, 43/44/44, som er litt bredere for bedre stabilitet, men uten at den mister farten. Skien er en kald ski som primært er ment som en ski med festevoks.  Den nye integrerte Shift in blir mye brukt under verdenscupen som en ekstra parameter, og med mulighet for å legge «et siste nervelag».

Universal
Racebelegget (BI 6000 + Worldcup Grinding) med 10 % tillegg sørger for ekstremt god glid. Med sidecuten, 43/44/44, er den litt bredere for å gi bedre stabilitet, men uten at man mister farten. Skien er en universalski som du kan bruke på både kaldt og varmt føre. Den nye integrerte Shift in-bindingen er mye brukt under verdenscupen som en ekstra parameter og med mulighet for å legge «et siste nervelag».     

Detaljer
 • BI 6000 + WC Grinding
 • Nomex Featherlight Race
 • Race Carbon WC Insert
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer149613
VaremerkeAtomic
HardhetSpenngaranti
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
Omtaler
Også tagget i:
 • Langrenn

Lignende produkter

-25%
Swix P Pro,43g
198 kr 148 kr
 • Vp40
 • Vp45
 • Vp50
 • Vp55
 • Vp60
-25%
Rode Tline Klister
292,05 kr fra 219 kr
 • K3
 • Km3
 • Kr3
-26%
Vauhti Gs Grip
98,01 kr 73 kr
 • Base At
 • Base Super
 • Carrot
 • Red
-25%
Guruwax Klister Silver
147,51 kr 110 kr
 • Blue
 • Red
-26%
Start Klister
177,21 kr 132 kr
Finnes i flere varianter
-26%
Start- Grundvax
98,01 kr 73 kr
-26%
Vauhti Gs Grip Blue
98,01 kr 73 kr
Swix T18W-100 Merino Wool 100Mm
789 kr
Delbetal fra 98 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny