Norge (NOK)

VÅRSALG - OPP TIL 50%   GJØR FUNN HER

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Skateski  Madshus Redline 2.0 Skate Regular

Madshus Redline 2.0 Skate Regular

VÅRSALG
Madshus Redline 2.0 Skate Regular
Beskrivelse

Beskrivelse

Madshus Redline 2.0 Skate Langrennski 2018/2019

MADSHUS REDLINE 2.0

Madshus kommer med en helt ny skimodell som føres av utvalgte spesialbutikker i november. Det er en såkalt prelaunch i begrenset antall. Denne modellen skulle egentlig lanseres i butikk først neste sesong, men det blev en så vellykket målpassering av dette treårsprosjektet allerede i sommer. Derfor ble beslutningen tatt å slippe skien på markedet et år tidligere. Modellen heter REDLINE 2.0 og er noe hel tannet enn den tidligere modellen REDLINE. Skien er fra og med i dag tilgjengelig hos ledende langrennsspesialister. 

Nedenfor følger forskjellen mellom REDLINE og REDLINE 2.0. 

Produksjon til World Cup og butikk samles

Produksjonen har akkurat begynt og alle ski til butikk er produsert sammen med skiene som skal brukes i WC og langdistanseløp. Det betyr at det er mulgi for alle å kjøpe en ski som er 100 % lik skiene som er spesielt utvalgte til WC og som blir brukt av de beste utøverne. Muligheten til å få tak i vannvittig raske ski har aldri vært større.  

Listen over forskjeller mellom REDLINE 2.0 og REDLINE kan gjøres lang. Her kommer noen eksempler: 

 

 • Det nye belegget har fått navnet P300 og er et resultat av en utvikling med tusenvis av tester. Det utmerkende for dette belegget er bredden og toppen, egenskaper som gjør at vi har bestemt oss for å bruke dette belegget på alle REDLINE 2.0-modeller, både klassisk/skate og Cold/Plus. P300 utmerker seg mest sammenliknet med det gamle belegget når det er fuktig eller vått. 
 • Muligheten til å bruke et belegg for de ulike modellene gjør at de blir ekstremt fleksible og fungerer på mye forskjellig føre. 
 • Skien har en ny form og er bredere under foten, den har mindre sidecut, mer høyde over midten, mer fleksibilitet bak hælen, samtidig som den er tykkere foran og bak for å optimalisere trykkfordelingen/bhöjd över mittdelen med mer flexibilitet bakom hälen samt att tjockleken fram och bak har ökats för att optimera tryckfördelningen/bøyekurven – gjelder både klassisk og skate. 
 • Den nye sidecuten med parallell mittdel og annerledes form gjør skiene raskere i kantstilling, samtidig som skien blir jevnere og flyter bedre i løypa og på lskuldrene – gjelder både klassisk og skate. 
 • Tydligere forskjell mellom modellenes spesifikasjoner når det gjelder glidesoner, inngang i trykksonen, trykkfordeling mot snøen og spennbue – gjelder både klassisk og skate.
 • REDLINE 2.0 CLASSIC er utstyrt med Moveplate, som gj–r at bindingen kan flyttes når utøveren er i bevegelse. Move-systemet gir løperen mulighet til å flytte bindingen i lengderetningen vs 21mm på dagens NIS-plate – gjelder klassisk siden skate fremdeles har NIS 7-plate.
 • Opplevelsen, farten og bæreevnen i skien er i en høyere divisjon. I kombinasjon med det nye belegget P300 borger for bedre glide- og allround-egenskaper.  

/media/Images/pdf/2018_Madshus_Redline2_0.pdf

 

 • MADSHUS REDLINE 2.0 SKATE

  Den nye toppskien REDLINE SKATE 2.0 har en helt ny utforming både når det gjelder geometri (skiens form, høyde, bredde, 3D) og spennprofil. På skateskiene endres modellene fra Cold og Plus til Regular og Soft Condition. Skiens konstruksjon og grunndesign og det nye belegget P300 er det samme på begge modellene. Se skienes spesifikasjon nedenfor. 

   

  REDLINE 2.0 SKATE REGULAR

  har et litt lengre og høyere nullspenn og halvektspenn. Den nye spennbuen gjør at trykksonene sitter litt lengre ut fra senterpunkten. Spennets høyde på full vekt er noe lavere enn SOFT CONDITION-skien på grunn av spennets dynamikk. 

  Skiens spiss og bakdel har en liten splay/deling som gir medium tryjkksoner både foran og bak. Dette gir samlet en høyere utveksling, det innebærer at skien ikke starter som et lyn, men du kommer lengre i hvert skjær og når derfor en høyere maksfart. Derfor er skien perfekt for fastere snø. Fleksibiliteten er litt lavere på REGULAR sammenliknet med SOFT CONDITION fordi skien er mer dynamisk.

   

  REDLINE 2.0 SKATE SOFT CONDITION

  har et kortere og lavere nullspenn og halvvektspenn. Spennbuen, som er litt rettere, gir en annen vinkel inn i trykksonen som dermed sitter 3-4 cm lengre inn mot midten. Den blir da litt lengre enn på REDLINE 2.0 REGULAR. Spennets høyde med fulllvekt holder mot bedre og er litt høyere enn på REGULAR. Skiens spiss og bakdel har bare en splay/deling, som gir short-medium trykksoner både foran og bak. Dette gjør at skien starter raskere og lettere i skjæret (lavere gir) og flyter bedre i ujevne og porøsere forhold. Generelt er denne skien lettere å gå på i lavere fart og i motbakker. 

  • Fleksibiliteten er litt høyere på SOFT CONDITION sammenliknet med REGULAR med tanke på at skien er mindre dynamisk
  • Det er altså skiens spennbue, spennes spesifikasjoner og dermed kontakten/trykket mot snøen som skiller disse modellene fra hverandre. Skiens kontaktoverflate mot snøen er annerledes som ubelastet, ved halv og hel belastning og ved fullt trykk. 

  Spesifikasjon MADSHUS REDLINE 2.0 SKATE

  • Plate NIS 7 klikk hvit
  • Regular, belegg 7/P300 Slip: M5
  • Soft Condition, belegg 7/P300 Slip: M5
  • Skilengde 172-192/5cm
  • Kjerne PR 100X
  • Sidecut 41-44-44mm

I tekstboksen beskriver du deg selv som skiløper. 

 1. Din høyde
 2. Din vekt
 3. Ditt nivå: a, Nybegynner, b, Mosjonist, c, Trener, konkurrerer regelmessig og d, Elite.
 4. Andre opplysninger f. eks at du har tenkt å gå ned 5 kilo i vekt og vil at skien skal fungere både nå og etter at du har gått ned.  
 5. Lengden på skiene dine tar vi gjerne ut for deg, men vet du hvilken lengde du vil ha, skriver du dette. 

Vi måler alltid opp og markerer smøresonene for hard og myk boksesmøring, klister, høyeste punkt og bæreevne, klister, høyeste punkt og bæreevne (for den avanserte løperen anbefaler vi så smøre opp til dette punktet) på langrennskiene dine uten ekstra kostnad!
For mer informasjon om hvordan vi velgelr ut skiene dine klikker du på lenken “Skiplukkö der vi forteller mer om hvordan vi velger ut langrennski. Du kan også se en film om hvordan vi jobber. 

Obs! Ikke glem å bestille bindinger til langrennskiene dine. Vi monterer selvfølgelig bindingene uten ekstra kostnad!

For mer informasjon om forskjellige grunnprepareringer klikker du på lenken \"Prepareringö der du kan lese om forskjellige valg og dessuten se en film om dem.

 
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1436133728VRB
EAN-kode886745809135
VaremerkeMadshus
Hardhet60-75
Lengde182 cm
BruksområdeLangrenn
SkikvalitetBedre
SesongHøst, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
 • Høst
 • Langrenn
 • Vinter
 • Vår

Lignende produkter

Madshus Rottefella Performance Skate
640 kr
Delbetal fra 91 kr/mnd
VÅRSALG
-67%
Madshus Race Pro Skate Längdskidor
5 995 kr 1 979 kr
Delbetal fra 153 kr/mnd
Finnes i flere varianter
VÅRSALG
-67%
Madshus Redline 2.0 Skate Soft
7 419 kr 2 469 kr
Delbetal fra 176 kr/mnd
-67%
Madshus Redline Carbon Skate Längdskidor 2018/2019
7 495 kr 2 469 kr
Delbetal fra 176 kr/mnd
-57%
Madshus Redline 3.0 F2
7 995 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
 • 172 cm
 • 177 cm
 • 182 cm
 • 187 cm
 • Vi väljer rätt skidlängd
15% ekstra rabatt i outlet
-63%
Madshus Redline Carbon Skate Cold
7 495 kr 2 749 kr
Delbetal fra 189 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny