Norge (NOK)

20% på løping - Finn utstyr for krevende terreng  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Skateski  Madshus Redline Skate F2

Madshus Redline Skate F2

Madshus Redline Skate F2
Beskrivelse

Beskrivelse

Skiene i «Redline»-serien har ett mål i sikte; konkurranseløp på høyeste nivå! Redline Skate F2 er vår raskeste konkurranseski for hardere føre og forhold. Den er utviklet med ett tydelig mål: å få deg først over målstreken! F2-modellen kommer med noen lengre trykksone for å gi maksimal gli under harde og raske forhold. Skienes lange styrespor gir høy stabilitet og god kontroll. 

Redline Skate F2 & F3 er våre absolutt raskeste konkurranseski. De har kun en oppgave: å få deg aller først over målstreken. F2-modellen er utviklet for hardt og raskt føre, mens F3-modellen er laget for mykere og tyngre føre. Både F2 og F3 kommer med vår unike Tuned Dynamic Response-teknologi, som gir suveren energirespons og som bevarer optimal gliflate gjennom hele bevegelsesfasen. Dette gir en bedre skiopplevelse og kontinuerlig fart. Hovedforskjellen mellom de to modellene ligger i trykksonene og lengden på styresporet. F2 har lengre trykksoner plassert lengre ut i forhold til balansepunktet, og lengre styrespor. Alt for å tilføre mer stabilitet under høy hastighet på hardpakket snø. F3 kommer med kortere, revolusjonerende styrespor, hvor trykksonene ligger nærmere balansepunktet. Dette skaper bedre akselerasjon og biomekanisk effektivitet, slik at skiløperen kan benytte seg av «tredje gir» mye lengre opp i bakken. Dette gjelder særlig på mykere og tregere snø hvor det kreves mer for å holde farten oppe.

Spesifikasjoner
Length: 172–192/5, Sidecut: 41–44–44, Weight: 950 g/187 cm( pair), Core: PR100X and Triaxial carbon, Base: P300 Nano, Camber: F2, Binding plate: NIS 7-clickSe mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer143680
VaremerkeMadshus
HardhetSpenngaranti
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
Omtaler
Også tagget i:
 • Langrenn

Lignende produkter

Madshus Rottefella Performance Skate
640 kr
Delbetal fra 91 kr/mnd
-57%
Madshus Redline 3.0 F2
7 995 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
 • 172 cm
 • 177 cm
 • 182 cm
 • 187 cm
 • Vi väljer rätt skidlängd
-47%
Madshus Redline Skate F3
8 409 kr 4 449 kr
Delbetal fra 267 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Madshus Rottefella Xcelerator Pro Skate
1 085 kr
Delbetal fra 112 kr/mnd
-56%
Madshus Redline 3.0 F3
7 915 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
 • 172 cm
 • 177 cm
 • 182 cm
 • 187 cm
 • Vi väljer rätt skidlängd
-42%
Madshus Race Pro Skate
5 939 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny