Norge (NOK)

SISTE SJANSEN | VÅRSALG   GJØR FUNN HER

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Skateski  Madshus Redline Skate Jr

Madshus Redline Skate Jr

Madshus Redline Skate Jr
Beskrivelse

Beskrivelse

Alle må begynne et sted, også blivende verdensmestere. Redline-modellene er det beste valget for yngre skiløpere som sikter mot toppen. Redline Jr-skienes konstruksjon er hentet fra våre beste ski, som produseres med tanke på OL, VM og verdenscupen. Redline Jr-skiene er likevel tilpasset en juniors bevegelsesmønster og kroppsstørrelse. Konkurranseskiene er av høyeste kvalitet, beregnet på yngre, ambisiøse skiløpere som vil utvikle fart og teknikk i skisporet.

Spesifikasjoner 
Length:142–172, Sidecut: 41–44–44, Weight: 775 g/157 cm(pair), Core: PR90, Base: P300 Nano, Camber: Jr. Skate,  Binding plate: NIS 7-clickSe mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer143684
VaremerkeMadshus
HardhetSpenngaranti
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
Omtaler
Også tagget i:
  • Langrenn

Lignende produkter

Rottefella Xcelerator Skate Junior Nis
590 kr
Delbetal fra 307 kr/mnd
Madshus Rottefella Performance Skate
640 kr
Delbetal fra 324 kr/mnd
Skipakke
-47%
Madshus Redline Skate Jr Langrennspakke
5 964 kr 3 181 kr
Delbetal fra 162 kr/mnd
-58%
Madshus Redline 3.0 Classic Jr
3 495 kr 1 479 kr
Delbetal fra 202 kr/mnd
Finnes i flere varianter
VÅRSALG
-30%
Swix K21S Uni Silver Klister 3C To -5C
128,70 kr 90 kr
Finnes i flere varianter
-52%
Salomon S/RACE SKATE JUNIOR
4 159 kr 1 979 kr
Delbetal fra 243 kr/mnd
Finnes i flere varianter
VÅRSALG
-21%
Rode Klister
148,50 kr 118 kr
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny