Norge (NOK)

20% på løping - Finn utstyr for krevende terreng  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Felleski & Smørefrie ski  Rossignol R-Skin Race - Junior

Rossignol R-Skin Race - Junior

Rossignol R-Skin Race - Junior
Beskrivelse

Beskrivelse

R-Skin Race Jr.
Klassiske felleski som vender seg mot konkurrerende juniorer og ungdommer,  X-ium juniorkonstruksjon med mohair-innlegg for best mulig feste og glid under alle slags forhold.
Skiene er kompatible med Turnamic®-bindingssystem for en uovertruffen snøfølelse.

Det kan være vanskelig å finne skikkelig gode felleski for ungdom – disse er de beste!
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer149442
VaremerkeRossignol
HardhetSpenngaranti
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
Omtaler
Også tagget i:
  • Langrenn

Lignende produkter

-39%
Rossignol R-Skin Race - Junior Felleski Langrennspakker
4 314 kr 2 652 kr
Delbetal fra 184 kr/mnd
Rossignol Race Jr Classic
690 kr
Delbetal fra 94 kr/mnd
-25%
Rossignol Delta Comp R-Skin Junior
2 269 kr 1 701 kr
Delbetal fra 140 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-29%
Madshus Race Pro Skin Jr
3 495 kr 2 469 kr
Delbetal fra 176 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-39%
Rossignol Delta Comp R-Skin Junior
3 888 kr 2 364 kr
Delbetal fra 171 kr/mnd
Madshus Raceline Jr
1 229 kr fra 692 kr
Delbetal fra 94 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Madshus Rottefella Xcelerator Classic Junior Nis
640 kr
Delbetal fra 91 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny