Norge (NOK)

20% på løping - Finn utstyr for krevende terreng  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Felleski & Smørefrie ski  Atomic Redster C8 Skintec

Atomic Redster C8 Skintec

15% ekstra rabatt i outlet
Atomic Redster C8 Skintec
Beskrivelse

Beskrivelse

Atomic Redster C8 Skintec Si er en veldig populær ski som er perfekt for alle som elsker å trene aktivt, men kanskje også konkurrere på ski. Fellen er flyttet litt lenger fram i race-skin-posisjonen i forhold til tidligere versjoner for å få raskere glid. SDS spennkonstruksjonen hjelper deg med å få maksimal kraftoverføring, noe som gjør at den blir veldig lett å både få feste og glid med. Med  alle Atomics skintec ski er det superenkelt å bytte fell selv gjennom å velge mellom den universale fellen (som følger med skien) og den raske fellen som gir deg bedre glidegenskaper. Dette er takket være race-vev med lengre, mykere hår. Skien har også en integrert plate med et bevegelig bindingssystem som gjør at du kan få en tett kontakt mellom skien og skoen. Dette gir fantastisk effektiv overføring samtidig som du enkelt kan flytte bindingen også mens du er i fart om du vil, og på den måten kan du tilpasse skiens egenskaper etter kjørestil og terreng. Skien kommer med BI 5000-belegg med verdenscup-slip, noe som gir langvarig og rask glid!   

Teknisk informasjon

 • BI 5000 SA + WC Grinding
 • Speedcell SDS
 • Atomic Densolite
 • Easy Skin Exchange
 • Power Kick Zone
 • Race Carbon Construction
 • 100 % Mohair
 • 37/44/34
 • 670g/202 cm (Ski + Plate)
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1496107147VR9
EAN-kode887445284444
VaremerkeAtomic
HardhetHard
Lengde187 cm
BruksområdeLangrenn
MålgruppeDame, Herre, Unisex
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Best
SesongHøst, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
 • Dame
 • Herre
 • Høst
 • Langrenn
 • Unisex
 • Vinter
 • Vår

Lignende produkter

Atomic Prolink Shift Classic
740 kr
Delbetal fra 96 kr/mnd
-33%
Atomic Redster Marathon Skintec
5 195 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-45%
Atomic Vasa Pro Skintec
3 595 kr 1 979 kr
Delbetal fra 153 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-54%
Atomic Redster C9 Skintec Soft
6 495 kr 2 999 kr
Delbetal fra 200 kr/mnd
 • 187 cm
 • 192 cm
 • 197 cm
-42%
Madshus Endurace Skin Spesiell inkl. move binding
5 929 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Atomic Prolink Shift Pro cl
740 kr
Delbetal fra 96 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny