Norge (NOK)

Få opp til 300 kroner ekstra rabatt*   Les mer her

Tilbake
Startside  Langrenn  Langrennski  Felleski & Smørefrie ski  Salomon XC Ski Set RC9 Eskin + Ps Pro

Salomon XC Ski Set RC9 Eskin + Ps Pro

Rabattstige
Salomon XC Ski Set RC9 Eskin  + Ps Pro
Beskrivelse

Beskrivelse

Salomon XC Ski Set RC9 Eskin er en ski som er utviklet for damekjørere som ønsker rask glid og høy prestasjon uansett snøforhold. Med eSKINGRIP+-innlegget får du et nøyaktig, pålitelig og lydløst grep, slik at du kan nyte prestasjonen på en klassisk ski uten å måtte smøre den daglig. 

  • eSkinGrip+-teknologien med 100 % mohair gir perfekt balanse mellom grep og glid.
  • G5 Universal-belegg: Belegg for verdenscupen med maksimal prestasjon ved alle slags forhold.
  • Densolite 3000: Lett, konsekvent og responsiv kjerne laget av karbon- og glassfiber med kjerne av forhåndsformet Densolite-skum.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer149739
EAN-kode-
VaremerkeSalomon
Hardhet-
Lengde-
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bra
Sesong-
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Høst
  • Langrenn
  • Vinter
  • Vår

Lignende produkter

-56%
Salomon XC Ski Set RC9 Eskin Felleski Langrennspakke
6 818 kr 2 990 kr
Delbetal fra 200 kr/mnd
Salomon Prolink Shift Pro Classic Binding
790 kr
Delbetal fra 98 kr/mnd
-33%
Salomon XC Shoes RC7 Classic
1 579 kr 1 053 kr
Delbetal fra 111 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-42%
Madshus Endurace Skin Spesiell inkl. move binding
5 929 kr 3 459 kr
Delbetal fra 221 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Salomon Prolink Shift Race Classic Binding
790 kr
Delbetal fra 98 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny