Norge (NOK)

Få opp til 300 kroner ekstra rabatt*   Les mer her

Tilbake
Startside  Rulleski  Rulleskistaver  Skigo Roller 100% Carbon

Skigo Roller 100% Carbon

Rabattstige
Skigo Roller 100% Carbon
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskrivelse
Roller 100 % Carbon tåler de påkjenningene som forekommer under en rulleskikonkurranse eller trening. En stiv stav som gir løperen maksimal utveksling. Noe lettere enn Carbon 50 %. Staven har et korkhåndtak og en kontrollstropp for best mulig komfort. Neongul farge som legges merke til i trafikken.

En stivhet som takler den mest dedikerte stakeren!  -

Lengder:
130–175 cm (5 cm steg)

Diameter:
Håndtak – 16 mm
Trinse – 8 mm

Egenskaper
• Roller/standard kontrollstropp
• PRO-rulleskitrinse
• Rask/lett pendel
• 100 % IM-karbon
• Svært slagfast
Selges parvis

Merk at under «mer informasjon» oppgis den totale fraktvekten.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer151616
EAN-kode-
VaremerkeSkigo
Lengde-
BruksområdeRulleski
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Best
SesongHøst, Sommer, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Høst
  • Rulleski
  • Sommer
  • Vår

Lignende produkter

-19%
Rottefella Rollerski Classic
739 kr 599 kr
Delbetal fra 90 kr/mnd
Alpina Racing Classic Summer
2 279 kr fra 1 999 kr
Delbetal fra 154 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-35%
Skistart Silver Classic - Aluminium
2 469 kr fra 1 604 kr
Delbetal fra 136 kr/mnd
  • 2-Standard
  • 3-Slow
Skigo Rullskidhandske Roller
fra 390 kr
Finnes i flere varianter
Alpina Racing Combi Summer
2 569 kr fra 2 299 kr
Delbetal fra 168 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Salomon SNS Propulse Carbon RC
689 kr
Delbetal fra 94 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny