Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Aktiviteter  Løping  Løpesko  Scarpa Golden Gate Kima Rt Ark Men

Scarpa Golden Gate Kima Rt Ark Men

Scarpa Golden Gate Kima Rt Ark Men
Beskrivelse

Beskrivelse

Scarpa Golden Gate Kima Rt Ark Men er en teknisk løpesko til herre, som er designet for å redusere utmattelse. Karbonfiberplaten som er bygget inn i den nye generasjonen av skum, øker den elastiske responsen til fotbuen. Dette reduserer løpingens fysiske anstrengelse, uten at det går utover presisjonen i ujevnt terreng.

Skoene er presise og støttende samt designet og testet for maksimal ytelse på de mest tekniske stiene, men presterer også bra på mindre krevende upreparerte stier. 

FUNKSJONER

Passform: En ny lest er dedikert og studert for en normal fot, med mindre volum i forfotpartiet for best mulig presisjon i passformen. Sock-Fit LW er et internt konstruksjonssystem som unngår kompresjonspunkter ved å omslutte foten. Et innvendig Exo-bur i «microsuede»-mikrofiber sørger for bedre sidestabilitet.

Overstykke: Konstruksjonen med dobbelt lag er laget på følgende måte: Det første laget i mikrofiber gir struktur, det andre og ytterste er et antislitasjenett som også garanterer maksimal pusteevne.

Såle: Presa®-sålen har en mellomsåle som består av en dobbeldensitetsskummet «ACTIVE FOAM». Denne nye generasjonen av skum kombinerer fire viktige egenskaper som alle løpere ønsker seg i en sko: Demping, rebound, lang levetid, lett vekt. En 3D karbonfiberplate (1 mm tykk) er innlemmet i de to skummaterialene i områdene som har størst støtte for foten og som jobber mest (hæl og metatarsalhodet). Dette er resultatet av en studie som har som mål å oppnå best mulig elastisk respons uten løs presisjon i ujevne terreng.

Spesifikasjoner
Dropp: 6 mm
Lest: ARK
Fôr: stretchtekstil
Såle: Presa TRN-03
Overstykke: syntetisk, mesh, film
Sålehøyde: hæl 22 mm, tå 16 mm
Vekt: 290 g (str. 42 herre)
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer140664
EAN-kode-
VaremerkeScarpa
FargeGray/Azure
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny