Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Aktiviteter  Løping  Løpesko  Trailrunningsko  Scarpa Golden Gate ATR Wmn Atr Women

Scarpa Golden Gate ATR Wmn Atr Women

Scarpa Golden Gate ATR Wmn Atr Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Scarpa Golden Gate ATR Women er den perfekte dameskoen til å løpe middels lange til lange distanser med i blandet terreng, og passer derfor til både terrengløping og løping på asfalterte underlag. Denne modellen egner seg godt til utøvere – uansett vekt og erfaringsnivå – som leter etter en pålitelig og behagelig sko til daglig trening. Golden Gate ATR Women er en ekstremt allsidig road-to-trail-overgangsløpesko i terrengløpeverdenen.

FUNKSJONER

Passform: Med en perfekt fotomsluttende passform tillater den tilpasning til forskjellige fotformer takket være konstruksjonssystemet Sock-Fit LW by SCARPA.

Overstykke: Et lett og pustende overstykke med et strukturelt bølgelukkingssystem som er designet for en optimal passform, og med en integrert krave og pløse som gjør det lett å sette foten i skoen samt gir en fantastisk passform rundt ankelen.

Mellomsåle: «i-Respond»-fremdriftssystemet forbedrer skyvekraftfasen og forsterker energitilførselen med større energiretur.

Såle: Eksklusiv PRESA®-såle som er sammensatt av 4 mm variable knotter som sikrer grep på veien, mens de sentrale EVA-sonene sørger for bedre demping på asfalterte underlag.

Spesifikasjoner
Dropp: 4 mm
Lest: ATR
Fôr: stretchtekstil
Såle: Presa TRN-02
Overstykke: syntetisk, film, mikrofiber
Sålehøyde: hæl 28 mm, tå 24 mm
Vekt: 245 g (str. 38 dame)
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer140661
EAN-kode-
VaremerkeScarpa
FargeAruba Blue/Black
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny