Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Herre  Bukser & Shorts  Houdini M's Roamer Pants

Houdini M's Roamer Pants

Houdini M's Roamer Pants
Beskrivelse

Beskrivelse

Hva gjør dem spesielle?
Roamer-bukser til herre er en moderne tolkning av de klassiske utendørsbuksene. De har doble belglommer med glidelås der du kan legge alt skogsutstyret ditt (eller alt snacks). En skjult løpesnor lar deg justere benendene, og det er også en baklomme med glidelås, to vanlige håndlommer og en skjult sidelomme.

Hvordan fungerer de?
Roamer-bukse til herre er laget av Immix Weave, et røft og samtidig lett 75 % resirkulert polyester og 25 % vevd jomfru-polyester som tåler å bli brukt hardt i årevis. Stoffet har noe elastikk og en god balanse mellom vindbeskyttelse og pusteevne. Takket være det rene polyester-materialet er stoffet fullstendig resirkulerbart.

Når bør jeg bruke dem?
Hvis du er på jakt etter en moderne versjon av klassiske utendørsbukser - da er dette din match. Buksene er perfekte til turgåing, fisking, camping eller alle andre utendørsopplevelser. Roamer-bukser til herre er robuste, fullt utstyrte og vil vare i mange år med opplevelser.

Ikke kast plagget når det er utslitt. Returner det til en Houdini-resirkuleringsenhet og vi lover at råmaterialene vil bli resirkulert og brukt på nytt.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1396862323029
EAN-kode7322710555469
VaremerkeHoudini
FargeBaremark Green
StørrelserL
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny