Norge

48-timers tilbud | Minst 30% rabatt på langrennstøvler  Kjøp her

Tilbake
Startside  Herre  Sko  Inov-8 Roclite Pro g 400 GTX V2 Men

Inov-8 Roclite Pro g 400 GTX V2 Men

Inov-8 Roclite Pro g 400 GTX V2 Men
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er en maskinoversatt tekst:
Vår tøffeste turstøvel noensinne har blitt enda tøffere. Oppgradert for 2023 kan den nå skilte med bedre støtte, forbedret komfort, økt beskyttelse, mer energiutnyttelse og lengre holdbarhet.

V2s oppdaterte hæl-låsesystem sikrer en perfekt fastlåst passform. Kombinert med den hælformede fotsengen og den polstrede ankelmansjetten gir det mer støtte, stabilitet og komfort bak i støvelen for ekstra trygghet i teknisk terreng og nedoverbakker.

En oppgradering av mellomsålen til POWERFLOW MAX-skum gir bedre demping, energiretur og holdbarhet, mens yttersålen beholder de supertøffe, 6 mm lange, grafenforsterkede G-GRIP-krokene som biter seg fast i bakken og sikrer slitesterkt grep i alle terreng. Den fleksible steinplaten beskytter foten mot skarpe gjenstander, mens tåstøtten er forlenget for å gi ytterligere beskyttelse.

Det nye supertøffe ripstop-overmaterialet forbedrer ikke bare holdbarheten, men den tettere vevingen beskytter den vanntette GORE-TEX XCR-membranen under bedre ved å avvise mer smuss.

Med en vekt på bare 400 g (gjennomsnitt over hele størrelseskurven) er denne støvelen perfekt hvis du liker å føle deg beskyttet og støttet under mer krevende turer og eventyr under tøffe forhold.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer144538
EAN-kode-
VaremerkeInov-8
FargeBlack
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny