Norge

Super Sale - Nedsatte priser på tusenvis av produkter  Bare 4 dager

Tilbake
Startside  Herre  Sko  On Cloudalpine Waterproof

On Cloudalpine Waterproof

On Cloudalpine Waterproof
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er en maskinoversatt tekst:
Cloudalpine Waterproof er Ons mest tekniske sko som er perfekt for fjellvandrere. Den er utstyrt med den banebrytende CloudTec®-teknologien fra On, noe som gir enestående komfort selv på de tøffeste fjellstiene. Overdelen er konstruert med en sikker passform og forsterket med kevlar der ekstra beskyttelse er nødvendig. Dette gjør skoen ekstremt slitesterk og robust.

For å holde føttene tørre under alle værforhold har Cloudalpine Waterproof en fleksibel membran som effektivt hindrer fuktighet i å trenge inn samtidig som den transporterer bort fuktighet når det blir varmt og svett. Du kan være trygg på at føttene dine forblir komfortable og tørre uansett værforhold.

Yttersålen på Cloudalpine Waterproof er utstyrt med Ons Missiongrip-teknologi som sikrer enestående grep både på vått og tørt underlag. Dette gir deg tilliten til å takle alle typer terreng og geografiske forhold du kan møte under fjellvandringen. Du kan være trygg på at hvert skritt du tar er stabilt og sikkert.

Oppdag den nye Cloudalpine Waterproof-skoen som kombinerer lav vekt, sikkert grep og en beskyttende overdel for å gi deg en overlegen fjellvandreopplevelse. Enten du skal på en dagsutflukt eller en lengre ekspedisjon, er denne skoen det perfekte valget for å møte utfordringene på fjellstiene.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142040
EAN-kode-
VaremerkeOn
FargeCobalt/Limelight
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny