Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Herre  Støvler  Härkila Driven Hunt 2.0 GTX

Härkila Driven Hunt 2.0 GTX

Härkila Driven Hunt 2.0 GTX
Beskrivelse

Beskrivelse

Härkila Driven Hunt 2.0 GTX er et par herrestøvler, og er en av de varmeste jaktstøvlene i Härkila sin kolleksjon. Det er en forbedret versjon av Driven Hunt-støvlene. De er laget i et slitesterkt og kraftig, men samtidig smidig kvalitetsskinn. Støvlenes godt utprøvde, vanntette GORE-TEX®-membran er dessuten isolerende, slik at du enkelt kan bruke støvlene på posterings- og drivjakt – selv om temperaturen kryper langt under frysepunktet. Det høye skaftet gir ikke bare støtte og varme, men garanterer dessuten at du kan bruke støvlene i dyp snø eller våte myrområder. 

Driven Hunt GTX-støvlene veier ca. 930 gram per støvel, og er laget av ekte, nydelig kjerneskinn fra toppen til sålen. Støvlene har et ekstra høyt skaft på 30,5 cm og en normal lest. De har dessuten en vanntett GORE-TEX® Duratherm Kelvin-membran med et innebygd, isolerende lag som gjør støvlene spesielt godt egnet til vinterjakt. Under produksjonen testes alle membranene i støvlene i et vannbad for å forsikre at de er vanntette. Vi gjennomfører også en 30 minutter lang sentrifugestikkprøve på 5 % av den totale støvelproduksjonen for å sikre at membranen er av den aller høyeste kvaliteten. Støvlene har halvstive Vibram® Aftersky Ice Trek-kvalitetssåler, som er spesielt utviklet for å gi et godt grep på ellers isglatte underlag. Mellomsålen i støvlene er støtabsorberende, noe som gjør dem komfortable å gå langt i. Støvlene er forsterket med et ekstra slitesterkt materiale på tåen og på hælen – stedene som pleier å bli mest slitt. Sømmene på støvlene er dessuten forsterket, og passformen forbedret. På grunn av isoleringen til støvlene, bør du kjøpe en størrelse større enn du pleier.

Akkurat som ved alle de andre skoene fra Härkila, gir disse deg to års garanti. Denne garantien beskytter deg dersom du mot formodning skulle oppleve material- eller funksjonsfeil på støvlene.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer146333
EAN-kode-
VaremerkeHärkila
FargeDark Brown
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny