Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Herre  Støvler  Härkila Pro Hunter Light Hi GTX

Härkila Pro Hunter Light Hi GTX

Härkila Pro Hunter Light Hi GTX
Beskrivelse

Beskrivelse

Härkila Pro Hunter Light Hi GTX er et par herrestøvler i en høy modell, og i ekstremt slitesterk Cordura®. Fordelen med dette stoffet sammenlignet med skinn, er at støvlene ikke trenger å vedlikeholdes, samtidig som de er lette, tørker utrolig raskt og puster ekstra godt. Støvlene har et høyt skaft, slik at du enkelt kan gå i våte myrområder. 

Til tross for høyden veier Pro Hunter Light Hi GTX-støvlene kun 790 gram per støvel, noe som gjør dem utrolig behagelige å gå langt i. Støvlene har et ekstra høyt skaft på 25 cm og en normal lest. Pro Hunter Light Hi GTX-støvlene har en vanntett GORE-TEX® Sierra-membran. Under produksjonen testes alle membranene i støvlene i et vannbad for å forsikre at de er vanntette. Vi gjennomfører også en 30 minutter lang sentrifugestikkprøve på 5 % av den totale støvelproduksjonen for å sikre at membranen er av den aller høyeste kvaliteten. 

Overstykket til støvlene er laget i slitesterk og hurtigtørkende Cordura®, og sålene er halvstive Vibram® Aftersky-kvalitetssåler som sørger for et godt grep på underlaget. Mellomsålen til støvlene er støtabsorberende, noe som gjør dem komfortable å gå langt i – selv i ulendt terreng. Støvlene er forsterkede med et ekstra slitesterkt materiale over hele sålen, og de har forsterkede sømmer. 

Akkurat som ved alle de andre skoene fra Härkila, gir disse deg to års garanti. Denne garantien beskytter deg dersom du mot formodning skulle oppleve material- eller funksjonsfeil på støvlene.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer146335
EAN-kode-
VaremerkeHärkila
FargeShadow Brown
Skostørrelse-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny