Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Produkter  Oakley Clifden Mtttrnblue W/ Prizmdph2Opol

Oakley Clifden Mtttrnblue W/ Prizmdph2Opol

Oakley Clifden Mtttrnblue W/ Prizmdph2Opol
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er en automatisk oversatt tekst: Ta det neste eventyret i Oakley® Clifden, den ultimate fjellbrille bygget for å beskytte mot elementene. Stilen kombinerer Prizm™ Lens Technology, en best-in-class linse, med en best-in-class rammedesign konstruert med sideskjold og en broblokker for beskyttelse og et integrert bånd for oppbevaring og bekvemmelighet.

DESIGN: Funksjonell sportsdesign bygget for å gi den ultimate komforten og beskyttelsen for å forbedre ytelsesopplevelser i høy lyseksponering.
- SE FLERE DETALJER: De er designet for å forbedre farger, kontrast og detaljer slik at idrettsutøvere kan få mest mulig ut av hver aktivitet.
INGEN SLIP: Unobtainium® nesebeskytter øker grepet med svette for å holde brillene sikkert på plass uten å ofre komfort.
- BESKYTTELSE: Utskiftbar og avtagbar broblokkering og Unobtainium sideskjold designet for å blokkere gjenskinn og beskytte ansiktet.
- LINK: Med den integrerte 20-tommers lette, svært fleksible, belagte vevde stållenken, kan idrettsutøvere på alle nivåer pålitelig bære Clifden i ansiktet eller på halsen, slik at de kan bekymre seg mindre om brillene og mer om forholdene rundt dem.
- LINSEREkkevidde: Tilgjengelig med:
? Kategori 4-linser (under 8 % VLT) blokkerer flere UVB-stråler og intenst lys, noe som kan redusere risikoen for øyesykdommer.
? Kategori 3-linser er en effektiv løsning for både beskyttelse og synlighet under overskyet eller delvis skyet.
Resept: Tilgjengelig med Oakley Autentiske reseptbelagte linser for idrettsutøvere på alle nivåer med RX-behov.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200022748
EAN-kode888392459930
VaremerkeOakley
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny