Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Produkter  Goodr Circle G´s Bodhis Ultimate Ride

Goodr Circle G´s Bodhis Ultimate Ride

Goodr Circle G´s Bodhis Ultimate Ride
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette er en automatisk oversatt tekst: Introducing Endless Summer Stunners. Når vandrelyst fyller hjertet ditt, søk etter den perfekte bølgen. Hopscotch kloden i et år, jager sommeren, så det føles aldri tar slutt.

Et utmerket valg både til hverdagsbruk og til trening. De er spesielt utviklet for løping og sykling, og har en ramme med godt grep som holder seg sikkert på plass uten å sprette selv om du svetter eller sykler over ujevnt underlag.


BODHI'S ULTIMATE RIDE
1 INGEN SLIPP
Vi bruker spesielt grepbelegg for å konstruere rammen vår for å eliminere glidning når du svetter.

2 INGEN Bounce
Rammen vår er tettsittende og lett, med en behagelig passform for å forhindre sprett mens du løper eller knuser enhver treningsøkt.

3 ALLE POLARISERT
Blendingsreduserende, polariserte linser og UV400-beskyttelse som blokkerer de skadelige UVA- og UVB-strålene, fordi du fortjener det beste.

4 ALLE HIPSTER/INFLUENCERE/DYSTOPISKE FREMTIDIGE REBELLER
Uansett hvilken persona du kanaliserer, garanterer vi at ingen som har på seg Circle G-varer noen gang har blitt forvekslet med å være kule. Eller dop. Eller hva de opplyste folk sier i disse dager.

MERK FØLGENDE! Oppbevar og rengjør glassene med den medfølgende posen som også er en rengjøringsklut. Legger du dem uten veske i for eksempel en lomme eller pose med annet innhold, risikerer du å ripe dem og dette teller ikke som en klage!
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200026084
EAN-kode0672299993860
VaremerkeGoodr
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny