Norge

Sluttspurt | 15% ekstra rabatt i Easter Sale*  Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Seleverkstedet Togo Klövjeväska XS

Seleverkstedet Togo Klövjeväska XS

Seleverkstedet Togo Klövjeväska XS
Beskrivelse

Beskrivelse

Seleverkstedet Togo Kløv XS er en solid kløv og en skikkelig klassiker fra Seleverkstedet. Ergonomisk designet med vesker som er utformet for å pakkes i henhold til hundens størrelse. Skinn og nylonstoff på 1000 denier, samt solide sømmer gjør Togo-kløven utrolig slitesterk. TOGO-kløven så dagens lys i 1982, og har i mange år vært i en helt egen liga når det gjelder kvalitet og bærekomfort for hunden. Kløven er utformet slik at volumet i forhold til størrelsen (veskene og den opphøyde klaffen) blir så stort som mulig uten at det påvirker hundens mulighet til å bevege seg fritt.

Slik velger du riktig størrelse på kløven

1. Mål hunden fra albuen, over ryggen og ned til albuen på den andre siden. Spissen på albuen er det øverste synlige leddet på frambeinet – altså det hunden hviler på når den ikke ligger på siden.

2. Hvis størrelsen på hunden stemmer overens med det angitte målet på kløven, har du funnet riktig størrelse.

3. Hvis målet ligger midt mellom to størrelser, bør du tenke over hvordan du har tenkt å bruke kløven. Hvis den skal brukes på kortere turer der hunden skal bære lite utstyr, er Seleverkstedets erfaring at de fleste vil bli mest fornøyd med den minste av de to størrelsene. Dersom du planlegger lengre turer med mye utstyr, og hunden er veltrent og har god bakkeklaring, kan du velge den største av de to størrelsene. Med bakkeklaring menes det at hunden har en viss høyde som gjør at kløven ikke går for langt ned mot bakken.

Togo Kløv XS er ca. 61 cm (AA-mål).
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200027374
EAN-kode7090001100048
VaremerkeSeleverkstedet
BruksområdeHund, Jakt, Vandring
SesongHøst, Sommer, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Hund
  • Høst
  • Jakt
  • Sommer
  • Vandring
  • Vinter
  • Vår

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny