Norge

48-timers tilbud | Minst 30% rabatt på langrennstøvler  Kjøp her

Tilbake
Startside  Klær  Bukser & Shorts  Norrøna Falketind Thermo40 Shorts M's

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts M's

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts M's
Beskrivelse

Beskrivelse

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts M er en allsidig, fleksibel og isolerende shorts til menn. 

Hovedmaterialet består av lett, resirkulert materiale som både er vindtett og vanntett. Med tanke på vekten er den svært solid og lett å pakke sammen, noe som gjør den til et utmerket valg når man vil ha med seg isolerende shorts. Hovedisolasjonen kommer i resirkuelert thermo40, med thermo60 i setepartiet. Thermo40-isoleringen gir optimal isolasjon selv i fuktig tilstand, har utmerket varme-vekt-balanse og er det mest lettpakkende isoleringsproduktet i Norrønas sortiment. 

Shortsen hører til hettegenseren falketind termo60, og gir en perfekt balanse mellom isolasjon, lav vekt og pakkeegenskaper for nedre del av kroppen. Dette er værresistente isoleringsplagg som fungerer utmerket som ytterlag, eller under skallbukser. En lang glidelås sørger for at buksen kan tas av og på uten å kle av sko/bukser, og glidelåsene på siden er koordinerte slik at du ikke trenger å bruke tid på å matche dem. Den trykkes sammen i en pakkbar lomme på låret og er derfor svært enkel å ha med seg. 

Shortsen har teknisk passform, men passer likevel over bukser og shorts. De stopper rett under kneet og har i tillegg polstring rundt hoftefleksorene foran for å låse isoleringen på plass i området, og for å oppnå naturlig fold.

Detaljer
Strikk i livet
Glidelås med snapplås
En lårlomme med glidelås
Glidelås i hel lengde på siden

Vekt: 218 gr.
Materiale: Thermo

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142339
EAN-kode-
VaremerkeNorrøna
FargeCaviar/Drizzle
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny