Norge

SISTE SJANSEN  Super Sale - Nedsatte priser på tusenvis av produkter  Gjør funn her

Tilbake
Startside  Klær  Bukser & Shorts  Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's
Beskrivelse

Beskrivelse

Norrøna Falketind Thermo40 Shorts W's er Norrønas mest allsidige og fleksible isolerende shorts for damer. 

Hovedmaterialet består av lett, resirkulert materiale som både er vindtett og vanntett. Med tanke på vekten er shortsen svært solid og lett å pakke sammen, noe som gjør den til et utmerket valg når man vil ha med seg en isolerende shorts. Hovedisolasjonen kommer i resirkulert thermo40, med thermo60 i setepartiet. Thermo40-isoleringen gir optimal isolasjon selv i fuktig tilstand, har utmerket varme-vekt-forhold og er det mest lettpakkende isoleringsproduktet i sortimentet vårt. 

Shortsen hører til hettegenseren, falketind termo60-hettegenser, og gir perfekt balanse mellom isolasjon, lav vekt og pakkeegenskaper for kroppens nedre del. Dette er et værresistent isolasjonsplagg som fungerer utmerket som ytterlag, eller under skallbukser. En lang glidelås sørger for at buksen kan tas av og på uten å kle av sko/bukser, og glidelåsene på siden er koordinerte slik at du ikke trenger å bruke tid på å matche dem. Den trykkes sammen i en pakkbar lomme på låret og er derfor svært enkel å ha med seg. 

Shortsen har teknisk passform, men passer likevel over bukser eller shorts. Den stopper rett under kneet, og har i tillegg polstring foran rundt hoftefleksorene for å låse isoleringen på plass i området og for å oppnå naturlig fold.

Detaljer
Strikk i livet
Glidelås foran med snapplås i livet
En lårlomme med glidelås
Glidelås i hel lengde på siden

Vekt: 198 g
Materiale: Thermo


Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142342
EAN-kode-
VaremerkeNorrøna
FargeIndigo Night
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny