Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Klær  Bukser & Shorts  Norrøna M's Fjørå Dri1 Pants

Norrøna M's Fjørå Dri1 Pants

Norrøna M's Fjørå Dri1 Pants
Beskrivelse

Beskrivelse

Mange av oss vet hvor viktig det er å beskytte seg mot været og derfor er Norrøna M's Fjørå Dri1 Pants et skikkelig must til terrengsykkelturen. Buksene er spesielt utformet for sykling og er både vind- og vanntette samtidig som de er både ekstremt lette og ventilerende. Den smale passformen hindrer at stoffet fester seg i sykkelen, men kan likevel brukes over tights eller undertøy når det er kjøligere.

Custom-fit-waist-System lar deg justere passformen i midjen sånn at buksene sitter helt perfekt og med stretch på knærne og baken får du best mulig bevegelsesfrihet. Andre smarte funksjoner er muligheten til å justere vidden på buksebeina med snor og borrelås, silikonbånd i midjen, lomme på beinet, logo i reflekterende materiale samt ventilasjon på utsiden av låret. Buksene kan naturligvis også brukes til andre friluftsaktiviteter.

Materiale:

dri1
Teknisk materiale med 2,5 lag og et hydrofilt system for gjennomtrengende fuktighet. Vanntett: minst 20 000 mm, Pusteevne: Meget god, minst 20 000, Vindtetthet: 100 %, ISO811-test og JIS-L 1099 B2-test.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142428
EAN-kode-
VaremerkeNorrøna
FargeCaviar
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny