Norge

SISTE TIMENE  Super Sale - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Klær  Bukser & Shorts  Norrøna Svalbard Heavy Duty Bib M´s

Norrøna Svalbard Heavy Duty Bib M´s

Norrøna Svalbard Heavy Duty Bib M´s
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne slitesterke selebuksen er laget for generell frilufts- og turbruk, og fungerer også fint til andre aktiviteter som for eksempel skigåing i tørt vær, fjellklatring, jakt og lengre ekspedisjoner. Den er produsert i et solid materiale av høy kvalitet som består av økologisk bomull / resirkulert polyester, ettersom dette materialet gir en optimal kombinasjon av slitestyrke, vindtetthet og ventilasjon.

I tillegg er buksen forsterket med en kombinasjon av flex1- og dri2-materiale på knærne og i setet, for vanntetthet, soliditet og stretch. Hovedmaterialet er en svært slitesterk (295 g/m2) kanvas som består av 60 % økologisk bomull og 40 % resirkulert polyester. Denne blandingen gir en perfekt balanse mellom vindtetthet, slitestyrke og ventilasjon, i bærekraftige materialer med lang levetid. Den resirkulert polyesteren gjør stoffet lettere, mer solid og tørker raskere. Dessuten har den PFC-fri DWR for ekstra vannavvisning. Det forsterkende flex1-materialet er et værbestandig 274 g/m 90D 100 % resirkulert dobbeltvevd flex1-softshellmateriale – en robust kvalitet som passer perfekt til forskjellige aktiviteter.

Det har fireveis stretch for optimal bevegelighet, og er behandlet med PFC-fri DWR for at gi ekstra vannavvisning. Det 60 g/m2 dri2-materialet har en vanntetthet på 20 000 mm, og et innerlag i 20D-trikot for å gi vanntetthet i de forsterkede områdene.

Viktige funksjoner: behagelige 38 mm elastiske seler, en lang toveis glidelås foran med trykknapp, ventilasjon med glidelås i siden, baklommer, frontlommer, skjult gamasjekrok, justerbar og med fôret kile på nedre del av benet, beltehemper og laminerte glidelåser. I tillegg har den øvre delen av selebuksen tre lommer med glidelås samt justerbare remmer. Denne selebuksen har en normal passform som er noe romsligere enn den ekstra kraftige Svalbard-buksen, og har leddede knær for bedre bevegelighet. Den kan brukes over større fjellstøvler.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142447
EAN-kode-
VaremerkeNorrøna
FargeCamelflage
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny