Norge

48-timers tilbud | Minst 30% rabatt på langrennstøvler  Kjøp her

Tilbake
Startside  Klær  Jakker & Vester  Norrøna Bitihorn Aero100 Jacket Women

Norrøna Bitihorn Aero100 Jacket Women

Vintersalg
Norrøna Bitihorn Aero100 Jacket Women
Beskrivelse

Beskrivelse

God beskyttelse mot vinden er et must enten du skal løpe i terrenget eller begi deg ut på fottur. Norröna Bitihorn Aero100 Jacket Women holder vinden i sjakk samtidig som den veier minimalt og har god pusteevne. Den er også meget komprimerbar, noe som gjør at du kan ta den med deg overalt. Sømmene er tapede, så glidelåsen ikke vil sette seg fast i innerlaget. Med sitt minimalistiske design passer jakka inn i alle miljøer. 

Norröna Bitihorn Aero100 Jacket Women er produsert for kvinner og har flust med smarte funksjoner, som f.eks. en brystlomme, elastiske mansjetter, snøre i falden, laserskårne ventilasjonshull under armene og en reflekslogo som gir økt synlighet i dårlig lys.

Materiale:
aero100 - 100% gjenvunnen nylon
Et superlett, teknisk materiale med utmerket pusteevne. Det er mykt, vannavvisende og vindbestandig, det har dessuten en noe luftigere vev som leder bort fuktighet ved fysiske anstrengelser bedre. Strukturen med falsk vri gjør at materialet ikke hekter seg opp så lett. Luftgjennomstrømning: Utmerket (omkring 100 millibar/l/m²/s)
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1424970000011
EAN-kode7042698366436
VaremerkeNorrøna
StørrelserXS
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny