Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Klær  Jakker & Vester  Norrøna Gore-Tex Down750 Parka Unisex

Norrøna Gore-Tex Down750 Parka Unisex

Norrøna Gore-Tex Down750 Parka Unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

Den ikoniske norrøna Gore-Tex down750 Parka er vår varmeste, mest funksjonelle parkas laget for å tåle de kaldeste omgivelsene på planeten.

Den solide norrøna Gore-Tex down750 Parka tilbyr kompromissløs funksjonalitet for å gi enestående beskyttelse mot ekstremt kaldt og krevende vær. Den er laget av Gore-Tex-materiale i resirkulert 70D-nylon med forsterkninger i 200D-nylon og 750-dun av høy kvalitet, og takler alle typer forhold. Jakken har bestått StormPlus-testen for Gore-Tex.

Den er designet for temperaturer under -30° C og er utstyrt med alle funksjoner du trenger på en ekspedisjon. Totalt er det ni lommer – seks på utsiden og tre på innsiden. Den har napoleonslommer med glidelås som er enkle å bruke med hansker, to håndlommer på siden med snøtett konvoluttlukking, to lommer nederst med klaff og glidelås og en armlomme med borrelås på utsiden. De doble slissene foran gjør den fullstendig vind- og vanntett. På innsiden har den netting med glidelås, stor netting og en mobillomme.

Det sertifiserte dunfyllet er fordelt i separate rom, og skallet er tapet. Selv om den hovedsakelig er dunisolert, har den ekstra syntetisk isolasjon på strategiske steder som for eksempel skuldrene, korsryggen og setet. Dette gir effektiv isolasjon på områder der Loft-materialet ofte blir komprimert, noe som gir mer varme. Den har et innvendig snø-/vindskjørt som sørger for at den varme luften holder seg på innsiden av jakken.

Linningen kan justeres, og du får enkelt tilgang til snoren via de nedre lommene. Vi har lagt til praktiske glidelåser i sidene for å sikre god bevegelighet og komfort. Andre detaljer inkluderer et reflekspanel over hele brystet og ryggen som gir god synlighet, justerbare mansjetter med borrelås som er optimalisert for en perfekt forseglingsfunksjon, og stormhette med fleksibel brem.

Stilen er unisex og basert på herrestørrelser.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142536
EAN-kode-
VaremerkeNorrøna
FargeCaviar
Størrelser-
-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny