Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Klær  Jakker & Vester  Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket M's

Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket M's

Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket M's
Beskrivelse

Beskrivelse

lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket er flaggskipet i frikjøringskolleksjonen vår, og den mest slitesterke og funksjonelle skijakken i hele sortimentet.

Den svært slitesterke lofoten Gore-Tex Pro Plus Jacket er laget med resirkulert 70Dx160D GORE-TEX® Pro most breathable som gir enestående beskyttelse mot vær og vind under krevende forhold i fjellet. Designet er rent og i tråd med den ikoniske lofoten-stilen, samtidig fullstappet med alle funksjonene du trenger for optimal frikjøring.

Jakken har en teknisk passform og flere ventilasjonsmuligheter: I tillegg til to-veis ventilasjon under armene er det nettingforet ventilasjon bak på ermene med glidelåsåpning. Du finner en ny og effektiv nettingsforet ventilasjon i front, hvor nettingen har en borrelåsåpning som gir deg rask og enkel tilgang til en sporingssender og annet viktig utstyr – en detalj som er svært etterspurt blant ambassadørene våre.

Jakken har to håndlommer, to napoleonslommer som ikke kommer i veien for en ryggsekk, og to innerlommer – én glidelåslomme og én større lomme med plass til hansker og briller. Andre viktige funksjoner er en beskyttende stormhette med enhåndsjustering, asymmetriske mansjetter med Velcro®-justering og integrerte håndgamasjer, en noe forlenget rygg, avtagbart snøskjørt med glidelås og trykknapper og vannavstøtende YKK®-glidelåser for ekstra beskyttelse.

Jakken har bestått Gore-Tex Storm+-testen og har en solution-dyed backer.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer142244
EAN-kode-
VaremerkeNorrøna
FargeOlive Night
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny