REAL Turmat har i lang tid fokusert på å tilby produkter som alle kan spise sammen med et bredt spekter av hypoallergen mat.
Nå har vi med Asian Curry også et måltid tilgjengelig tilpasset de som følger lavFODMAP og sliter med irritabel tarm (IBS).
I tillegg er Asian Curry et velsmakende måltid med gluten og gluten.
gi måltidet en god smaksdybde. Den brukte også edamamebønner og krydret erteprotein.
Ingredienser
Ris, 12 % erteprotein (58 % erteproteinkonsentrat (gule erter), rapsolje, krydder, sukker, salt, tomatpulver, urter, naturlig smak, gjærekstrakt, sitronsaftkonsentrat, sitronsyre (E330, 6,5 % melk), paprika, 6,5 % melk , 5,6 % aubergine, rapsolje, spinat, tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), 1 % ingefær, limejuice, krydder, gjærekstrakt (gjærekstrakt, salt), salt, antioksidanter (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: soya.
Ferdigkokt: 480 g
Holdbar levetid
Produktet har en holdbarhet på 5 år fra produksjonsdato. Oppbevares i romtemperatur. En åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter tilsetning av vann.
Forberedelse
Åpne posen i den øvre rivespalten.
1. Tilsett 3,7 dl varmt vann i henhold til instruksjonene.
2. Rør om, lukk posen, vent 8 min.
3. Del posen i det nederste rivjernet og nyt!
Se mer...
Se mindre...