Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Alpint  Skibriller  Giro Contour Blue Pow, Viv Ryl/Viv Inf

Giro Contour Blue Pow, Viv Ryl/Viv Inf

Giro Contour Blue Pow, Viv Ryl/Viv Inf
Beskrivelse

Beskrivelse

Contours VIVID-linse med  torisk form og optikk fra ZEISS® har det største synsfeltet i sin klasse. Med Contours Expansion View Technology+ og VIVID-linse er de ypperlige til alle funksjoner i fjellet og bakken. Countour har i tillegg EVAK-ventilasjonssystem som motvirker dugg og nedsatt syn. I linsen er det et infrarødt VIVID lag til lavt lys og økt kontrasteffekt. Linsen har magnetisk feste for raske bytter.

Spesifikasjoner
- Inkluderer to VIVID ZEISS® linser for sol/allroundbruk og til lavt lys
- Sømløs passform med Giro-hjelmer

VIVID™?
VIVID™ er en patentert linseteknologi som er utviklet av Giro i samarbeid med ZEISS Optics, og som optimaliserer den visuelle opplevelsen på snø ved å forbedre kontrasten og øke definisjonen av objekter i omgivelsene. VIVID™-teknologien reduserer dessuten belastningen på øynene, forbedrer reaksjonstiden og gir økt tillit til det øynene oppfatter, og gir nøyaktig visibilitet uten fargemetning. VIVID™-teknologien manipulerer lyset med nøyaktighet ved å slippe inn kontrastforsterkende blått lys og blokkere skadelig UV-lys.

Expansion View Technology+
Med den videreutviklede EXV+ har den halvsfæriske linsen (6 x 1,5 grader) fått et bredere synsfelt enn noen gang før. Bredere rammer gir ikke nødvendigvis et bredere synsfelt, ettersom det perifere synet begrenses av formen på rammen og linsen. Giros laboratorietester har vist at teknologien med EXV+ er mest effektiv, og overgår mange av de bredeste fishbowl-linsene på markedet.

 • Toric VIVID lenses with optics by Zeiss®?
  Linsene produseres med en sfærisk form som etterligner formen til det menneskelige øyet. Dette gir overlegen optikk og samtidig økt luftvolum inne i skibrillene, noe som motvirker dugg. Produksjon, testing og kvalitetskontroll av Giros sfæriske linser utføres av ZEISS® som er verdensledende innen optisk teknologi.

Quick-Change Lens System?
Systemet er konstruert med selvlokaliserende magneter som tillater raske linsebytter, selv når du har på deg hansker. Fire magneter klikker linsen på plass og holder den låst når den er i bruk.

 • EVAK Vent Technology
  ?Ventilasjon på toppen slipper ut fuktighet og danner en luftbarriere for å redusere risikoen for dugg. EVAK bruker et nyutviklet skum laget av et ekstremt slitesterkt, ikke-absorberende materiale. Teknologien finnes utelukkede på skibriller med VIVID-linse.
 •  

  Triple Layer Face Foam
  Trelags skum med mikrofleece formes etter ansiktet og gir komfort.

  Anti-Fog Coating?
  Giro-skibriller behandles med et belegg som motvirker dugg.

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200021433
EAN-kode768686430794
VaremerkeGiro
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny