Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Alpint  Skibriller  Giro Contour RS Black Wordmark, Viv Embr/VivInf

Giro Contour RS Black Wordmark, Viv Embr/VivInf

Giro Contour RS Black Wordmark, Viv Embr/VivInf
Beskrivelse

Beskrivelse

Contour RS er noe mindre enn Contour. Den har en VIVID-linse med  - torisk form og optikk fra ZEISS®,  -og det største synsfeltet i sin klasse. Med Contours Expansion View Technology+ og VIVID-linse er de ypperlige til alle funksjoner i fjellet og bakken.  -Countour har i tillegg EVAK-ventilasjonssystem som motvirker dugg og nedsatt syn. I linsen er det et  -infrarødt VIVID  -lag til lavt lys og økt kontrasteffekt. Linsen har magnetisk feste  -for raske bytter.
 • Spesifikasjoner
  - Sømløs passform med Giro-hjelmer
  - Kompatibel med Adapt Strap  -

  VIVID™?
  VIVID™ er en patentert linseteknologi som er utviklet av Giro i samarbeid med ZEISS Optics, og som optimaliserer den visuelle opplevelsen på snø ved å forbedre kontrasten og øke definisjonen av objekter i omgivelsene. VIVID™-teknologien reduserer dessuten belastningen på øynene, forbedrer reaksjonstiden og gir økt tillit til det øynene oppfatter, og gir nøyaktig visibilitet uten fargemetning. VIVID™-teknologien manipulerer lyset med nøyaktighet ved å slippe inn kontrastforsterkende blått lys og blokkere skadelig UV-lys.

  Expansion View Technology+
  Med den videreutviklede EXV+ har den halvsfæriske linsen (6 x 1,5 grader) fått et bredere synsfelt enn noen gang før. Bredere rammer gir ikke nødvendigvis et bredere synsfelt, ettersom det perifere synet begrenses av formen på rammen og linsen. Giros laboratorietester har vist at teknologien med EXV+ er mest effektiv, og overgår mange av de bredeste fishbowl-linsene på markedet.

 • Infinity Lens Design
  Infinity-linsen har et rammeløst design  -som gjør at linsen smelter sammen med rammen, uten skjøter. Denne teknologien gir et svært stort synsfelt.

 • Quick-Change Lens System?
  Systemet er konstruert med selvlokaliserende magneter som tillater raske linsebytter, selv når du har på deg hansker. Fire magneter klikker linsen på plass og holder den låst når den er i bruk.

  EVAK Vent Technology?
  Ventilasjon på toppen slipper ut fuktighet og danner en luftbarriere for å redusere risikoen for dugg. EVAK bruker et nyutviklet skum laget av et ekstremt slitesterkt, ikke-absorberende materiale. Teknologien finnes utelukkede på skibriller med VIVID-linse.

  Triple Layer Face Foam
  Trelags skum med mikrofleece formes etter ansiktet og gir komfort.

  OTG Friendly?
  Disse skibrillene er forberedt for alle som bruker vanlige briller. OTG (Over-The-Glasses) har ekstra volum på innsiden, og gir plass til briller av varierende størrelser. I tillegg er det plass til brillestengene på hver side. Det økte luftvolumet holder sikten klar og fri for dugg.

  Anti-Fog Coating?
  Giro-skibriller behandles med et belegg som motvirker dugg.  -

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200021436
EAN-kode768686431364
VaremerkeGiro
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny