Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Alpint  Skibriller  Giro Method Harbor Blue Adventure Grid, Viv Ryl/Viv Inf

Giro Method Harbor Blue Adventure Grid, Viv Ryl/Viv Inf

Giro Method Harbor Blue Adventure Grid, Viv Ryl/Viv Inf
Beskrivelse

Beskrivelse

Giro Method™ dekker de primære funksjonene: skarphet, komfort og naturligvis stil. Først og fremst har Method et bredt synsfelt og den beste teknologien innen linser. VIVID med optikk fra ZEISS®. EVAK Vent Technology motvirker dugg, selv under de mest krevende forholdene. Demping med mikrofleece gir høy komfort under lange økter i fjellet.

Spesifikasjoner
- Sømløs passform med Giro-hjelmer
- Kompatibel med Adapt Strap 

VIVID™?
VIVID™ er en patentert linseteknologi som er utviklet av Giro i samarbeid med ZEISS Optics, og som optimaliserer den visuelle opplevelsen på snø ved å forbedre kontrasten og øke definisjonen av objekter i omgivelsene. VIVID™-teknologien reduserer dessuten belastningen på øynene, forbedrer reaksjonstiden og gir økt tillit til det øynene oppfatter, og gir nøyaktig visibilitet uten fargemetning. VIVID™-teknologien manipulerer lyset med nøyaktighet ved å slippe inn kontrastforsterkende blått lys og blokkere skadelig UV-lys.

Expansion View Technology+
Med den videreutviklede EXV+ har den halvsfæriske linsen (6 x 1,5 grader) fått et bredere synsfelt enn noen gang før. Bredere rammer gir ikke nødvendigvis et bredere synsfelt, ettersom det perifere synet begrenses av formen på rammen og linsen. Giros laboratorietester har vist at teknologien med EXV+ er mest effektiv, og overgår mange av de bredeste fishbowl-linsene på markedet.

 • Injection-Molded Cylindrical Lenses?
  Den sylindriske linsen er sprøytestøpt og gir raffinert optikk og minimalisert forvrengning, noe som normalt kan oppstå i termoformede linser.

  EVAK Vent Technology?
  Ventilasjon på toppen slipper ut fuktighet og danner en luftbarriere for å redusere risikoen for dugg. EVAK bruker et nyutviklet skum laget av et ekstremt slitesterkt, ikke-absorberende materiale. Teknologien finnes utelukkede på skibriller med VIVID-linse.

  Triple Layer Face Foam
  Trelags skum med mikrofleece formes etter ansiktet og gir komfort.

  OTG Friendly?
  Disse skibrillene er forberedt for alle som bruker vanlige briller. OTG (Over-The-Glasses) har ekstra volum på innsiden, og gir plass til briller av varierende størrelser. I tillegg er det plass til brillestengene på hver side. Det økte luftvolumet holder sikten klar og fri for dugg.

  Anti-Fog Coating?
  Giro-skibriller behandles med et belegg som motvirker dugg.

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200021438
EAN-kode196178016193
VaremerkeGiro
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny