Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Alpint  Skibriller  Giro Ringo Black Wordmark, Viv Embr

Giro Ringo Black Wordmark, Viv Embr

Giro Ringo Black Wordmark, Viv Embr
Beskrivelse

Beskrivelse

Ringo er en skibilleserie med rammer i middels stor størrelse. Vivid-linseteknologi er utviklet av Zeiss Optics og optimaliserer kontrastsynet på snø. Fargen på snø er ikke hvit, men blå, og denne teknologien manipulerer effektivt fargespekteret ved å slippe inn riktig mengde kontrastforsterkende blått lys, samtidig som skadelig UV-lys blokkeres. Rammen fungerer dessuten bra for brillebrukere, ettersom materialet har en fordypning der brillestengene havner. Sømløs kompatibilitet med Giro-hjelmer.

Spesifikasjoner
- Sømløs passform med Giro-hjelmer

VIVID™?
VIVID™ er en patentert linseteknologi som er utviklet av Giro i samarbeid med ZEISS Optics, og som optimaliserer den visuelle opplevelsen på snø ved å forbedre kontrasten og øke definisjonen av objekter i omgivelsene. VIVID™-teknologien reduserer dessuten belastningen på øynene, forbedrer reaksjonstiden og gir økt tillit til det øynene oppfatter, og gir nøyaktig visibilitet uten fargemetning. VIVID™-teknologien manipulerer lyset med nøyaktighet ved å slippe inn kontrastforsterkende blått lys og blokkere skadelig UV-lys.

Expansion View Technology+
Med den videreutviklede EXV+ har den halvsfæriske linsen (6 x 1,5 grader) fått et bredere synsfelt enn noen gang før. Bredere rammer gir ikke nødvendigvis et bredere synsfelt, ettersom det perifere synet begrenses av formen på rammen og linsen. Giros laboratorietester har vist at teknologien med EXV+ er mest effektiv, og overgår mange av de bredeste fishbowl-linsene på markedet.

 • Toric VIVID lenses with optics by Zeiss®?
  Linsene produseres med en sfærisk form som etterligner formen til det menneskelige øyet. Dette gir overlegen optikk og samtidig økt luftvolum inne i skibrillene, noe som motvirker dugg. Produksjon, testing og kvalitetskontroll av Giros sfæriske linser utføres av ZEISS® som er verdensledende innen optisk teknologi.

  Triple Layer Face Foam
  Trelags skum med mikrofleece formes etter ansiktet og gir komfort.

  OTG Friendly?
  Disse skibrillene er forberedt for alle som bruker vanlige briller. OTG (Over-The-Glasses) har ekstra volum på innsiden, og gir plass til briller av varierende størrelser. I tillegg er det plass til brillestengene på hver side. Det økte luftvolumet holder sikten klar og fri for dugg.

  Anti-Fog Coating?
  Giro-skibriller behandles med et belegg som motvirker dugg.

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200021441
EAN-kode768686228537
VaremerkeGiro
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny