Norge

Super Sale - Nedsatte priser på tusenvis av produkter  Bare 4 dager

Tilbake
Startside  Alpint  Skihjelmer  Atomic Savor Visor Jr Helmet

Atomic Savor Visor Jr Helmet

Atomic Savor Visor Jr Helmet
Beskrivelse

Beskrivelse

?Atomic Savor Visor, har et lekkert design, god sikkerhet, suveren passform for juniorer med mange praktiske funksjoner. Savor Visor-konseptet er basert på å gjøre ski enklere. Visor-linsen gir deg et større synsfelt enn tradisjonelle skibriller, noe som også betyr økt sikkerhet, og kan brukes både med og uten vanlige briller. Bruker du vanligvis briller? Med denne hjelmen har du god plass til briller under linsen og linsen kan raskt justeres slik at du får 8 mm mer plass.
Hjelmen er konstruert med Holo core teknologi som sikrer god beskyttelse. Denne unike "eggekartong"-konstruksjonen skaper suveren demping av slag mot hodet og hjelmen har opptil 30 % bedre beskyttelse enn industristandarden krever. En kombinasjon av Live Fit-konstruksjon og 360 ° Fit System gjør at passformen og komforten til denne hjelmen holder det høyeste nivået. Foringen kan også tas av og rengjøres.
Aircon er et avansert kjølesystem med brede luftkanaler for temperaturjustering. Ønsker du en stilig hjelm som sitter godt, er trygg og gir deg best mulig forutsetninger for en god dag i skiløypene, er dette et godt valg!
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1389100073011
EAN-kode0887445202929
VaremerkeAtomic
FargeBlack
StørrelserXS
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny