Norge (NOK)

20% på løping - Finn utstyr for krevende terreng  Kjøp her

Tilbake
Startside  Langrenn  Staver & Tilbehør  Langrennstaver  Skigo Racing 2.0 Powerstrap (boa) Kampanj

Skigo Racing 2.0 Powerstrap (boa) Kampanj

15% ekstra rabatt i outlet
Skigo Racing 2.0 Powerstrap (boa) Kampanj
Beskrivelse

Beskrivelse

Race 2.0 gir deg en opplevelse utenom det vanlige. SKIGO har prioritert og kombinert ulike egenskaper som vekt, pendel, stivhet og motstandsdyktighet mot støt og slag. Staven har forskjellige egenskaper som gir balansert vekt og hurtig pendel. Resultatet er at du sparer energi, som bidrar til å du kan beholde teknikken også når kroppen krefter er på vei å ta slutt. Hundredelene som du vinner på grunn av dette, kan være avgjørende når du går over målstreken. SKIGO Race 2.0 kan sørge for at hundredelene er på din side.  

Lengder: 
130 - 175cm (2,5cm steg) 

Diameter: 
Håndtak - 16mm 
Truge - 8mm 

Egenskaper 
• Power strap 1.0 kontrollrem 
• Race snøtruge 
• lett/hurtig pendel
• Høy stivhet 
• 100% HM karbon 
• Høy motstandskraft mot støt/slag
• Bra balanse

Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1493790000WRV
EAN-kode7393753221307
VaremerkeSkigo
Lengde130 Rålängd
BruksområdeLangrenn
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Best
Omtaler
Også tagget i:
 • Langrenn

Lignende produkter

Skigo Attack Series Race 1,0 Med Pro Strap
2 469 kr fra 989 kr
Delbetal fra 108 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-47%
Skigo Attack Series Race 1,0 Powestrap 2,0
2 470 kr 1 315 kr
Delbetal fra 123 kr/mnd
 • 130 cm
 • 135 cm
 • 140 cm
-25%
Swix Triac 4.0 Aero
3 959 kr 2 969 kr
Delbetal fra 199 kr/mnd
Finnes i flere varianter
Skigo Attack Series Race 3,0-Powerstrap 2,0
3 959 kr fra 2 474 kr
Delbetal fra 176 kr/mnd
 • 130 cm
 • 140 cm
 • 150 cm
 • 170 cm
 • 180 cm
Skigo Elit
1 479 kr fra 692 kr
Delbetal fra 94 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-60%
Skigo Racing 1.0 med Boa-stropp Kampanje
1 979 kr 791 kr
Delbetal fra 98 kr/mnd
 • 130 cm
 • 140 cm
-32%
Skistart Konkurransepakke New Generation Powder Flourfri
1 539 kr 1 039 kr
Delbetal fra 110 kr/mnd

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny