Norge (NOK)

SISTE SJANSEN | VÅRSALG   GJØR FUNN HER

KV+ Storm Qcd

VÅRSALG
KV+ Storm Qcd
Beskrivelse

Beskrivelse

Kv+ Storm QCD for kresne elite mosjonister er laget av 100% karbonfiber og er proporsjonalt stiv i forhold til lengden, noe som sikrer at selv de lengre stengene gir samme ytelse som de kortere. Stangen gir respons i skyvet og pendler stabilt. Den er tilgjengelig i lengdene 130-185 cm og veier ca. 66 g/m. Korkhåndtak og håndleddstropper i tre ulike størrelser med finjustering. Lett slag- og kuldebestandige plast truger med titan spisser. QCD, Quick Change Disk, gjør det enkelt å raskt bytte truger etter ulike snøforhold.
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer153083
EAN-kode-
VaremerkeKV+
Størrelser-
BruksområdeLangrenn
MålgruppeDame, Herre, Unisex
Skikvalitet 

Skikvalitet

Bra
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer perfekt for deg som setter pris på å gå på ski noen ganger i året for rekreasjon og nytelse av naturen. Disse skiene er ideelle for avslappende turer og er utformet for å tilby deg en komfortabel og stabil skitur. Våre ski i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller intens trening. De gir en tilfredsstillende skiopplevelse med mer fokus på komfort, da de går ca. 15% langsommere enn "best"-kategorien.

Skisko: Skiskoene i denne kategorien er komfortable og innbydende, perfekte for deg som går opptil en mil noen ganger per sesong. De gir deg en avslappet og behagelig skitur.

Staver: Våre enklere staver er tilstrekkelige for deg som går langrenn noen ganger per sesong. Stavene i "bra"-kategorien er ikke ment for konkurranse eller trening, men er godt utstyr som passer utmerket til rekreasjonsbruk.

Bedre
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski av høyere kvalitet, perfekte for deg som går jevnlig på ski og kanskje ønsker å delta i et skirenn i fremtiden. Disse skiene gir bedre ytelse og holdbarhet for den mer erfarne skiløperen.

Skisko: I denne kategorien finner du skisko for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Her finner du skisko av bedre kvalitet som du vil ha glede av og kan utvikle deg med i mange år.

Staver: I denne kategorien finner du staver for deg som trener regelmessig og kanskje deltar i et skirenn i fremtiden. Staker du mye, anbefaler vi at du går opp et steg, da mye av bevegelsesenergien går gjennom stavene, og det er derfor viktig at de er veldig stive.

Best
Langrennsski: I denne kategorien finner du langrennsski som passer for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha et par gode langrennsski som man kan utvikle seg med i mange år. Dette er alltid de skiene som går raskest i sporet. I denne kategorien er det alltid lettest å finne de perfekte skiene, uansett om man er mosjonist eller eliteutøver.

Skisko: I vår "best"-kategori har skiskoene en perfekt passform og stabilitet for å maksimere skiløperens prestasjon og kontroll. De egner seg for deg som trener regelmessig og konkurrerer noen ganger i året, eller som rett og slett vil ha skisko med den beste holdbarheten og stabiliteten.

Staver: I denne kategorien er stavene av høyeste kvalitet og egner seg for deg som går på ski regelmessig og konkurrerer sporadisk. Staker du mye, er det viktig med høy stivhet, da all bevegelsesenergi går via stavene. Her finner du også de letteste stavene for den beste skiopplevelsen.
Bedre
SesongHøst, Vinter, Vår
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Høst
  • Langrenn
  • Unisex
  • Vinter
  • Vår

Lignende produkter

Leki Hrc Team
3 459 kr fra 2 179 kr
Delbetal fra 260 kr/mnd
Finnes i flere varianter
VÅRSALG
-28%
Swix Quantum Q1 Pole
2 269 kr 1 629 kr
Delbetal fra 214 kr/mnd
Finnes i flere varianter
VÅRSALG
-25%
KV+ Tornado Blue Qcd
3 560 kr 2 670 kr
Delbetal fra 145 kr/mnd
VÅRSALG
-25%
KV+ Tornado Plus Qcd Kit
3 959 kr 2 969 kr
Delbetal fra 155 kr/mnd
VÅRSALG
-30%
Oneway Storm 1
2 969 kr 2 078 kr
Delbetal fra 252 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-25%
Rossignol WCS PREMIUM (FREE SIZES)
4 359 kr 3 269 kr
Delbetal fra 165 kr/mnd
VÅRSALG
-20%
KV+ Tornado Plus Qcd
3 959 kr 3 167 kr
Delbetal fra 161 kr/mnd
VÅRSALG
-47%
Leki Hrc Team Shark
3 743,75 kr 1 999 kr
Delbetal fra 245 kr/mnd
  • 135 cm
  • 140 cm

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny