Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Tilbake
Startside  Aktiviteter  Løping  kKlær  Løpeklær & Vester  Løpejakker  Salomon Bonatti WP Jkt W

Salomon Bonatti WP Jkt W

50% på jakker og bukser
Salomon Bonatti WP Jkt W
Beskrivelse

Beskrivelse

Salomon Bonatti WP Jacket W er en vanntett skalljakke i damemodell som ikke lar seg skremme av været. Nå er den 40 % lettere, og har en ekstremt ventilerende, vanntett membran med mikroporer som holder deg tørr og komfortabel året rundt, uansett hvor du løper.

Lett og ventilerende
Det vanntette AdvancedSkin Dry 10K/10K- materialet er lett, slitesterkt og beskytter mot regn, snø og vind, men lar fuktighet fordampe, slik at du kan holde deg komfortabel. Gir en vanntetthet på opptil 10 000 mm, og har en ventileringsevne på 10 000 g/m²/24 t. Takket være ripstop, som er en stoffkonstruksjon med et forsterket garn, har jakken bedre holdbarhet og en lang livslengde. Ventileringssystemet i ryggen og den smarte knappen på framsiden lar luften sirkulere. 

Optimal passform
Stoffet følger alle bevegelsene dine. Den minimalistiske, tøyelige hetten sitter på plass uten noen form for snorer. 

Minimalistisk, men praktisk
Det stilige, meshinspirerte stoffet er en anelse gjennomsiktig og ekstremt lett, og hele jakken kan stappes ned i sin egen brystlomme. Jakken er utstyrt med en funksjonell, lett tilgjengelig brystlomme for praktisk og nær oppbevaring av gjenstander, samt refleksdetaljer. Glidelåsene er helt vanntette når de er lukkede, noe som er avgjørende for vanntette klær og bager. Bonatti WP Skalljakke er designet med sesongens grafiske mønster, som matcher de respektive årstidene.

Spesifikasjoner
Vekt: 131 g
Fordeler: vannavvisende, vanntett, vindtett
Pleieråd: stryk på lav temperatur, tåler ikke blekemidler, tåler ikke rens, kald maskinvask (30 °C), tørkes i trommel på den laveste temperaturen, ikke bruk skyllemiddel
Materiale: 100 % polyamid
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer139543
EAN-kode-
VaremerkeSalomon
FargeEarth Red/Cabernet/Apricot Ice
Størrelser-
-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny