Norge

48-timers tilbud | Minst 30% rabatt på langrennstøvler  Kjøp her

Tilbake
Startside  Utstyr  Ryggsekker & Tilbehør  Ryggsekker  Klättermusen Bergelmer Backpack 40L

Klättermusen Bergelmer Backpack 40L

Klättermusen Bergelmer Backpack 40L
Beskrivelse

Beskrivelse

Bergelmer Backpack 40L er en solid tursekk til flerdagsbruk, som kan tilpasses. Den har alle de tekniske funksjonene du trenger for å kunne bære med deg utstyret ditt på en behagelig måte for en dag eller to i fjellet.

Bergelmer har en slitesterk konstruksjon av resirkulert polyamid, og er forsterket med Hardur®-materiale. Den er ergonomisk designet med et hev- og senkbart bæresystem med dobbelt densitetsskum som gir deg den optimale komforten. I tillegg har den midjeremmer med dobbeltlommer og vribare skulderremmer som former seg etter kroppen din for en perfekt passform. 

Den har ventilerende skulderremmer, hoftebelte og meshstoff i ryggen for bedre pusteevne på de lange vandringene. Ryggsekken har i tillegg en stor åpning som lukkes med strammesnor samt flere lommer for å ha lett tilgang til utstyret ditt, et utvidbart lokk hvor du kan feste teltet, og på utsiden har den gummibånd hvor du kan oppbevare varmende eller våte klær. På sidene og foran er det ekstra plass til ekstra utstyr – for eksempel øks eller vandrestaver – som du kan få bruk for på lengre tureventyr. 

Volum: 40 l
Vekt: 1963,5 g
Hovedmateriale: Retina®, Econyl® – 40 % polyamid, 60 % resirkulert polyamid, 400 denier, PU-belegg, SkylCoat, bluedesign®-godkjent, GRS – Global Recycled Standard
Forsterkningsmateriale:  Hardur®, 65 % polyamid, 22 % polyester, 13 % aramid, 270 g/m2
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer1200022843
EAN-kode7340036356089
VaremerkeKlättermusen
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny