Norge

50% rabatt på nesten alle jakker og bukser - Gjør funn her

Gregory Deva 80

Gregory Deva 80
Beskrivelse

Beskrivelse

De gangene du skal ut på skikkelig lange turer, eller trenger ekstra mye pakning, er Gregory Deva 80 er ypperlig alternativ. Ryggsekken passer like godt på havnivå som oppe i fjellene, uavhengig av årstid. Nå er den også oppdatert og er enda bedre. Response A3-bæresystemet gjør at både selen og hoftebeltet roterer uavhengig av hverandre, og gir dermed en dynamisk, men stabil tur som tilpasser seg bevegelsene dine i varierende terreng. Det bidrar også til å holde deg rett, slik at du ikke trenger å bruke energi på stabilitet. Hoftebeltet og skulderremmene er utstyrt med Gregory PreCurve-teknologi og Multi Density LifeSpan EVA-skum som eliminerer varmepunkter og lindrer press på sensitive områder. 3D Air Mesh transporterer bort fuktigheten og fordeler den over den vevde overflaten slik at hoftebeltet og skulderremmen tørker raskt. 

En aluminiumsramme distribuerer også vekten til den nedre delen av ryggen og rundt hoftene, slik at øvre rygg og hofter kan bøyes naturlig mens du minimerer vingling.  Rammen sørger også for at ryggsekken ikke mister formen og holder oppakningen nær tyngdepunktet ditt. Ryggsekken har også et ryggpanel som består av ventilerende skum som er innpakket i pustende mesh. Dette gir økt fuktighetskontroll i et minimalistisk ryggsekkdesign og en utmerket luftgjennomstrømming, samtidig som at det holder ryggsekken svært tett på ryggen. På denne måten sparer du energi når du bærer tungt. 

Du har enkel og rask tilgang til sekken takket være en lang U-glidelås foran eller via topplokket. I tillegg til hovedrommet har ryggsekken hele ni lommer: En egen lomme for sovepose på bunnen, en SideWinder flaskeholder som gir deg tilgang til vannflasken uten at du må ta av deg ryggsekken, en sidelomme i stretch-mesh som er stor nok til en ekstra flaske vann eller gåstaver, en vanntett WeatherShield-lomme på hoftebeltet med YKK glidelås som er perfekt for mobil eller telefon, en lomme for solbriller på skulderremmen, doble lommer på forsiden og to lommer på topplokket. Skulle det begynne å regne, kan du enkelt ta opp regntrekket som følger med i en lett tilgjengelig glidelås med lomme på undersiden av topplokket. Andre praktiske funksjoner inkluderer   kompresjonsbånd på bunnen som fungerer som et hoftebelte for den avtakbare dagstursekken, fire festepunkt på toppen til et solcellepanel eller lignende, og en avtakbar væskelomme som enkelt og raskt gjøres om til en dagstursekk med skulderremmer og lommer.

Produktfakta:

Volum: XS (76 liter), S (80 liter), M (84 liter)
Vekt: XS (2,159 kg), S (2,204 kg), M (2,350 kg)
Materiale: 100% Nylon, aluminiumsramme
Se mer... Se mindre...
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer146231
EAN-kode-
VaremerkeGregory
FargeNocturne Blue
Størrelser-
-
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny