44993 -33%

Salming OT Comp Women

Perfekt damesko for terrengløping.
1. Velg farge
Deep Teal/Aruba Blue
2. Velg størrelse
36
36 2/3
37 1/3
38
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
42
3. Antall
Perfekt damesko for terrengløping.
1495 kr 1008 kr
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt
På bestillinger
over 1000 kr

Beskrivning

Den ultimate skoen for terrengløping, hvor hver detalj i skoen er nøye planlagt og utført. Med Salming OT Comp Women kan du føle deg trygg på at skoen holder en høy kvalitet og tar deg frem hvor som helst. Det er en lettvektssko som gir et godt grep og som passer perfekt til både Swimrun og orientering.
Yttersålen til skoen, som er laget med Michelins Fiber Lite Technology, gir en utrolig lett sko mens gummien som blir brukt, Michelins OCX – Extreme Outdoor Compound, gir et ekstremt godt grep selv på glatte berg takket være den klebrige gummiblandingen. Piggene er inspirert av Michelins populære mountainbike- og motorsykkeldekk, Wild Mud og Starcross 5, og er utformet for å gi best mulig grep på gjørmete stier. Den lille høydeforskjellen, som er bygget inn i selve piggene, gjør dette mulig.
Mellomsålen bidrar til å gi stabilitet til bakfoten og fleksibilitet til forfoten ved å følge fotens bevegelsesmønster. Salmings støtdemping RunLite™ er tynn og responsiv og gir et behagelig løpesteg.
Overdelen i skoen er laget av fleksibel og ventilerende mesh som også har en god dreneringsevne, noe som passer ekstra bra ved Swimrun.

Sålemønster: 7 mm
Dropp: 4 mm
Vikt: 214 g (US 7,5)
Sålehøyde: 16 mm midt på hælen, 12 mm på forfoten
Mellomsåle: RunLite™
Yttersåle: Michelin Technical Outsoles
Fôr: Mesh
Overdel: Lettvekts-mesh

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Nyhet
-17%
-20%
Nyhet
Nyhet
Betalingsmåte
Laster ned...