Madshus Redline Classic

1. Velg størrelse
37
38
39
39.5
40
40.5
41
41.5
42
42.5
43
43.5
44
44.5
45
46
47
48
2. Antall
6495 NOK 2645 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i oktober
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på alle vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Mer fra Madshus Utstyr

Beskrivning

En helt ny \"fullkarbon\" klassisk støvel, som med den nye konstruksjonen og materialvalget gjør den merkbart lettere enn forgjengeren. Karbonbasen, som har fått ny form og bedre fleks under foten, er kledd med Rottefellas nye minimale såle, F1 Xcelerator SSR. Innmaten består av sk Memory foam som holder foten komfortabelt på plass og gir maksimal kraftoverføring. Lesten er mer anatomisk utformet enn tidligere. En komfortabel monstersko som driver prestasjonene dine fremover, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Henrik tester:
Skiskoene er normal i størrelserne.
Memory foam gjør att skiskoen føles trang di første turene, men tilpasser sig foten alt meir med bruk og blir etterhvert perfekte.
Jeg bruker disse skoene i -15 uten og bli kald på beina, kan godt være det er den varmeste racingskiskoen på markedet. (sannsylighvis er det memoryfoam som gjører skiskoen så varm).
Er glad i konstuksjon i sålen, får skikkelig god trykk ned i skien.

ANMELDELSER

4,8 5
5 Av 5 (5 ANMELDELSER)

Bruker normal str. 39, men har måttet opp i str. 40 i Madshus skisko. Derfor bestilte jeg det først, men de virket veldig trange og akkurat på lengden, så jeg turte ikke begynne å bruke dem, men returnerte og gikk opp til str.40, 5, hvilket altså er 1,5 str over min normale. Disse er også veldig smale, så det er så vid jeg får igjen glidelåsen selv når jeg knyter så stramt som mulig og jeg har ikke hatt brede føtter før. Høyreskoen sitter godt, men det virker som o venstreskoen sitter løst selv om jeg har knyttet så stramt jeg kan. Er spent på hvordan dette blir når de har gått seg til, men ellers gode sko.

Føles veldig stabile og gode på:) Anbefales på det varmeste.

De mest stabile skoene du får på markede

Viser anmeldelser 5
Laster ned...