Salomon Cross /Pro

En terrengløpesko til herre, med en innovativ konstruksjon og stoffer som tilpasser seg formen på føttene og ditt foretrukne fotgrep, slik at du kan ta for deg det mest krevende av terreng. 
1. Velg farge
Black/Black/Black
2. Velg størrelse
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
47 1/3
3. Antall
En terrengløpesko til herre, med en innovativ konstruksjon og stoffer som tilpasser seg formen på føttene og ditt foretrukne fotgrep, slik at du kan ta for deg det mest krevende av terreng. 
1795 NOK 1231 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Enkel retur
90 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på alle vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Salomon A Cross /Pro er en terrengløpesko til herre, med en innovativ konstruksjon og stoffer som tilpasser seg formen på føttene og ditt foretrukne fotgrep, slik at du kan ta for deg det mest krevende av terreng. Denne løpeskoen har et sokkelignende overstykke som er elastisk i fire retninger, og 3D Fit-teknologi sørger for at skoen enkelt tilpasser seg foten. Overstykket har i tillegg en sømløs konstruksjon og er laget med en patentert Matryx®-teknologi som inkluderer Kevlar® i stoffet, noe som gir en behagelig og effektiv fotstøttefordeling. Den formede innleggssålen av EVA forbedrer komforten ved å imitere fotens naturlige form og gi støtdemping, mens Contagrip® TA-yttersålen er utformet for maksimalt grep på løse, myke eller vanskelige ujevne underlag, og den bruker dype, skarpe spor fra en sammensetning som gir den beste balansen mellom slitestyrke og grep. Denne skoen er utstyrt med et sterkt og minimalistisk Quicklace™-lissesystem som kun strammes til én gang for perfekt justering. Lett å ta på, lett å ta av. Materialene er laget av resirkulerte produkter, som for eksempel PET-flasker eller annen materialgjenvinning. 

Spesifikasjoner
Bruksfrekvens: Trening og konkurranse
Vanntetthet: Ingen
Terreng: Sølete og mykt terreng
Anatomisk passform: Tett passform
Biomekanisk passform: Balanserer med hælen og mellomfoten
Lissesystem: Quicklace™
Dropp: 8 mm
Vekt: 290 g  

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-41%
-41%
-31%
-36%
-31%
Betalingsmåte
Laster ned...